Kisalföld logö

2015. 10. 10. szombat - Gedeon 10°C | 15°C

Hamarosan változnak a Volán-tarifák

A változások pénztárcákat érinthetnek, ezért mindenki jól teszi, ha előre tájékozódik arról, hogy a saját utazását érintik-e a változások.

A hazai tömegközlekedés döntően két eszközre épül. Vonatra és buszra. Az új tömegközlekedési koncepció szerint ősztől a buszokon közlekedők változásokra számíthatnak. Ez leginkább (bizonyos esetekben) a jegyárak módosítását hozza magával.

Szeptember elsejétől új szabályozási rendszer lép életbe az autóbusz-közlekedésben, így a Kisalföld Volán járatainál is. Az autóbusszal végzett országos, regionális és elővárosi személyszállítási közszolgáltatásokra érvényes díjak 2012. szeptember elsejétől a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által meghatározott díjak és díjszámítási mód szerint alakulnak. Az utazóközönségnek lassan meg kell majd tanulnia, hogy mit jelent az elővárosi, a regionális és az országos személyszállítás, miként lehet kiszámítani, hogy megéri-e bérletet vásárolni vagy inkább a jegyváltás a kifizetődőbb.

A változások pénztárcákat érinthetnek, ezért mindenki jól teszi, ha előre tájékozódik arról, hogy a saját utazását érintik-e a változások. A vállalatnál felkészültek a kérdésekre.

A változásokról szóló részletes leírást, és az új, 2012. szeptember 1-jétől életbe lépő utazási díjakat tartalmazó táblázatot itt találja >>

Moderálásra küldöm 4. gte325 2012.08.04. 00:08

1. buszsofőr, nem tudom neked mennyit árultak el, de azért nem ennyire egyszerű. az eddig megjelent, teljesen értelmezhetetlen és egymásnak ellentmondó közleményeket böngészve én azt szűrtem le, hogy a Kisalföldes budapesti járatok viteldíja 205Ft "különdíjjal"+150Ft "kötelező helybiztosítás díjával" nőhet, de pl egy hasonló Vérteses járaton a 15km-es jegy az eddigi 310Ft helyett az előbb említettekkel akár 610 Ft is lehet!

Moderálásra küldöm 3. háté 2012.08.03. 17:31

Áremelés a mocskos fajtából! - ez a fidesz-kdnp- teljesen hülyének nézi, megalázza választóit, az állampolgárokat.
Itt is látszik a gazemberek nem "úgy nőnek ki" - ezek így születnek, génjeikben hordozzák az aljasságot.
Harácsoló, megélhetési politikusok a leggyalázatosabb fajtából!
- éljen és virágozzék a fidesz és a klezmorinok /likud/ szövetsége, Magyarország rabszolgasorsra jutásában !

Moderálásra küldöm 2. Mankapunka 2012.08.03. 15:54

Árat emel Minisztérium,de szabály van,hogy új buszt nem vehet az adott Volán társaság.

Valaki árulja már el,mi ebben a fejlődés,vagy az értelme mi?

Moderálásra küldöm 1. buszsofőr 2012.08.03. 15:43

Magyarul: megszűnik az 5 kilométeres jegy.



hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Kutyák akadályfutása: világbajnokságon nyert aranyérmet győri kutya - videó

A következő cikk betöltéséhez görgessen lejjebb!