Kisalföld logö

2018. 08. 19. vasárnap - Huba 18°C | 30°C Még több cikk.

Halálos baleset: padkára hajtott, kettétört egy villanyoszlopot

Buszt akart - vélhetően túl nagy sebességgel - megelőzni a Suzuki. Egy fiatalember a helyszínen meghalt.
Egy halálos, egy súlyos és egy könnyű sérültje van annak a balesetnek, amely csütörtök éjszaka történt Sokorópátkán.

Parkoló autóbusz előzése közben gépkocsijával átsodródott a menetirány szerinti baloldalra, majd a füves útpadkára hajtott Sokorópátka főutcáján egy 20 éves bakonyszentlászlói fiatalember. Emiatt a vezető mellett alvó, 32 éves sokorópátkai férfi rádőlt a sofőr kezére, aki a hirtelen kormánymozdulattól az egyik ház kerítésének ütközött. A gépkocsi a bal oldalára borult, és kettétört egy villanyoszlopot.

A járműben utazók nem használták a biztonsági övet, így a gépkocsi borulásakor a vezető és jobb első utasa kiesett az autóból. A jármű rájuk dőlt. A vezető súlyosan, míg mögötte ülő 15 éves gici utasa könnyen sérültek, őket a mentők kórházba szállították. Az első utas ülésen utazó 32 éves férfi a helyszínen életét veszítette - tájékoztatott a sajtóügyeletes.


Fotók: Krizsán Csaba

Olvasóink írták

72 hozzászólás
 • 72. vélemény1981 2011. június 24. 08:33
  „Nikolett 16!!!Örülök hogy a tesod jól van legalább elnyeri a neki szánt büntetést!mert ha felépül remélhetöleg lesz neki ideje elgondolkozni a börtönbe hogy mit csinált!Te meg nagyon izgulj azon,hogy nehogy valaki bekopogjon hozátok és elmesélje neki a dolgokat,mert elöfordulhat!”
 • 71. V-Eszter 2011. június 21. 20:28
  „Kedves Nikolett 16!
  Eddig nem néztem meg ezt az oldalt, mert gyászoltam a nagybátyámat, aki a te testvéred felelőtlenségének köszönhetően halt meg!!!!!!!! EZ TÉNY!!!! EZEN NINCS MIT MAGYARÁZNI!!!!Ha én fizetést kapok. és úgy döntök, hogy leiszom magam a sárga földig, felelősséget vállal értem az az ember, aki a kocsiján hazavisz!!!!!!!!
  Ha józan, akkor nem az első ülésre ültet, hanem hátulra!!!!! Csakhogy a bátyád is ivott, és NEM SZABADOTT VOLNA ITTASAN A VOLÁN MÖGÉ ÜLNIE!!!!!
  Ha érdekel a véleményem, akkor elmondhatom, hogy a lehető legnagyobb bűntetést kapta az élettől!!!!!
  Nem csak egy tisztességes, becsületes embert, hanem egy APÁT VETT EL A FIÁTÓL!!!!
  NEM UTOLSÓ SORBAN PEDIG ÉPP ANNAK AZ EMBERNEK KÖSZÖNHETI AZ ÉLETÉT, AKINEK A HALÁLÁT OKOZTA!!!!!
  A SAJÁT TESTÉVEL VÉDTE A TE BÁTYÁDAT AZ ESÉSTŐL!!!!
  Nem tudom az emberek hogy vannak vele, de én nem tudok adni egy olyan szemtanú szavának, aki a nyolc általánost nem végezte el, egy analfabéta senkinek, aki szintén mata részeg volt!!!!!!!
  Egyvalamit tudok, köszönheti ő is a Balázsnak, hogy túlélte!!!!

  HOGY VAN KÉPED EGYÁLTALÁN LEÍRNI,AMIT LEÍRTÁL!!!
  NEM SZÉGYELLED MAGAD?
  Magyarországon az ittas vezetést szigorúan bűntetik!!!! Te nem tudtd, kedvesem?”
 • 70. Tinus12 2010. december 09. 16:21
  „Sziasztok!Ha még valaki szokta olvasgatni ezt a cikket,akkor annyit,h a bátyám nagyon jól van!Már tud menni, beszélni... Nagyon reméljük,h ugyanolyan ember lesz, mint volt!Nagyon köszönjük,annak aki aggódott érte! Üdv.:Martina”
 • 69. Nikolett16 2009. október 08. 10:28
  „Köszönöm mindenkinek aki aggódik a Martina tesójáért!Én a barátnője vagyok és ha akarjátok ír még a Martina nektek rajtam keresztül!Ezen a néven!Mégegyszer nagyon köszönöm mindenkinek bízunk a felépülésében!!Drukkoljatok!!!!!!!!!!!!Sziasztok”
 • 68. szasza225 2009. október 05. 22:01
  „Sziasztok!Csak hogy tájékoztassak mindenkit a sofőr él, és ezt biztos forrásból tudom még hozzá a nagypapájától!!!Reménykedjünk benne hogy felépül!!!”
 • 67. mókuska55 2009. október 05. 20:11
  „Emberek!
  Hülyeségeket senki ne állítson!!! Miért kell az ördögöt a falra festeni?! Szegényeknek elég a bajuk, nem kell még azzal is tetézni,h beirogatjátok,h meghalt a sofőr is! Amíg nem tudtok róla biztosat,inkább ne szóljatok (írjatok)! Igenis még életben van! És reménykedjünk,hogy lesz is!”
 • 66. nagy.judit 2009. október 05. 19:46
  „Ebbe mindenki találna hibát...de arra nem is gondoltok, hogy a családnak, rokonoknak, ismerősöknek most milyen érzés lehet...és a busz meg főleg nem hibás...mert az pont jó helyen áll, mint minden este....aki ilyet még nem látott vagy nem vesztette el valami balesetben ismerősét vagy rokonát az már csak rosszat tud írni...de ez így nagyon nem jó...én is ismertem a halottat sőt ez az egész baleset előttünk volt...ami még az egészre rátesz...attól még, hogy mindenki a hibát keresi nem lesz jobb....ennyit erről...és nem itt kellene megvitatni...

  Részvétem Balázs hozzátartozóinak!!=(”
 • 65. VVclaudia 2009. október 05. 16:58
  „Martina, ha gondolod, keress meg msn-en: v-vclaudia@hotmail.com. Tudom, mit élsz át, én már végigcsináltam.”
 • 64. Cintike1991 2009. október 05. 15:03
  „Martina...erős a tesód és ki fogja bírni remélhetőleg.Én azért szorítok érte..”
 • 63. Cintike1991 2009. október 05. 14:57
  „Nem halt még meg...remélem nem is fog...tudom milyen sérülései vannak de nem írom le..elég annyi, hogy kómában van, ezen kívül számos sérülése van..én remélem h megggyógyul...mindenki azt írja h megérdemli meg a busz meg a 32éves fiatalember meg a sofőr..így egybe lett az egésznek a vége tragédia..ha a helyébe képzeled magad...balesetet okozott..ha fel is épül(remélhetőleg) egy élet ért véget a hibája miatt, mennyire szeretnétek TI így élni...ezt gondoljátok át..és remélem megggyógyul.higgyétek..ismertem annyira h tudjam nem rossz ember..de sajnos nem ezen múlt:(”
 • 62. na.zsu. 2009. október 05. 13:44
  „Szerintem senkit sem lehet ebben hibáztatni. Főleg nem az utasokat, de a sofőrt sem. Gondoljatok már arra is, hogy mit éreznek a halott hozzátartozói és azok akik a korházban izgulnak, hogy mi lesz a fiúkkal/testvérükkel..nem tudom,hogy képes valaki olyat írni,hogy az utas a hibás,mert rádőlt a sofőrre..lehet,hogy nem is úgy volt, ezt senki sem tudhatja...”
 • 61. VVclaudia 2009. október 04. 20:41
  „A srác szembeszomszédja mondta. Már tegnap is terjengtek ilyen hírek, de a húga itt nem úgy nyilatkozott... Ahogy szegény leírta, nagyon durván megsérült. Tudom, mit érez, én is így veszítettem el az öcsémet.... :(”
 • 60. pecsi.zsolti 2009. október 04. 19:38
  „VVcludia ez biztos”
 • 59. VVclaudia 2009. október 04. 19:27
  „Úgy tudom, a sofőr srác is meghalt, részvétem a hozzátartozóknak.

  Más: ha valaki már egyszer is áthaladt este Pátkán, az tudja, hogy az a busz mindig ott parkol. Nincs útban, normális közlekedési módszerrel ki lehet kerülni.”
 • 58. csaba111 2009. október 04. 18:59
  „Ahogy olvasom a sok hozzászólást azon gondolkodtam, hogy mennyi mindent ki lehet okoskodni....
  A végén a busz az oka mindennek...
  Nos, ha én 50-el megyek - mert ugye az a szabályos - netán még lassítok is mivel ki kell kerülnöm egy álló buszt és meg akarok győződni róla, hogy ez lehetséges.... Akkor ezt simán meg tudom tenni anélkül, hogy kitörjem a villanyoszlopot. Tehát ? Nyilván ennél jóval gyorsabban ment és persze szabálytalanul...
  Ezek tények és nem vita kérdése.”
 • 57. Truder 2009. október 04. 18:26
  „Kedves Nikoletta,látod ez a kulcs mondat,a többi a rizsa!"Ő is hibázott abban,h nem csatolta be az övet,meg,h ivott!"”
 • 56. mókuska55 2009. október 04. 17:48
  „Nikolett16! Ne haragudj,de hogy lehet így gondolkozni? Az utas volt a hibás? Nem tudom,te hogyan/mennyire ismered a kresszet,de én úgy tudom,h lakott területen belül 50 km/h a megengedett,nem pedig 150 és tudtommal még az ittas vezetés sem engedélyezett! Az utas ott hibázott,h beült az autóba! És gondold át! Mi lett vna,ha véletlenül gyerekek vannak az út szélén? Akkor ők lennének a hibásak,mert ott voltak?!
  Sajnálom a sofőrt is és a családját is,amiatt,amit át kell élniük!
  És részvétem az elhunyt hozzátartozóinak!”
 • 55. szasza225 2009. október 04. 15:43
  „Sziasztok!Szerintem hagyjuk ezt a vádaskodát,ott voltatok talán a balesetnél,tudjátok hogy pontosan mi történt,hát nem!!!Az a lényeg hogy sajnos megtörtént!Én mind a hármójukat ismertem,részvétem az elhunyt hozzátartozóinak és jobbulást kívánok a sofőrnek!!”
 • 54. Nikolett16 2009. október 04. 14:26
  „Sziasztok!A sofőr huga vagyok!Egy kicsit másképp olvasom a történetet, mert ez nem így történt!A 32 éves férfi,aki meghalt, nem aludt, hanem egy alkoholista volt, és hát, jah...fizetést kapott...!A báttyámnál dolgozott!És nem azért dőlt rá a tesómra, mert aludt, hanem mert full részeg volt és nem bírt magával!A hátul ülőt, már kiengedték a kórházból, ő megúszta, mivel kirepült a hátsó ablakon!És ő sem aludt!!!!!!!!!Ő mesélt mindent!
  A testvérem, csak jófej akart lenni,h hazaviszi az elhunytat,és ezt nem kellett volna Neki!
  Persze,h Énis sajnálom, mint embert,h meghalt, és részvétem a hozzátartozóknak, de arra senki nem gondol,h mi lesz a tesómmal,akinek eltört mind a két keze, a bal kezén nyílttörés volt(már megműtötték), a kulcscsontja is eltört a gégéjét átszúrta valami, mind a két tüdeje megsérült a jobb oldali jobban.A fejét is beverte, és víz, meg vér lett Neki az agyában, amit folyamatosan szivatnak ki belőle!Meg sokáig nem kapott levegőt, és mikor megtalálták, csak 40 volt a várnyomása, és oxigénhiányos...!Még mindig altatják, mert nagyon erős fájdalmai lennének!
  Ő is hibázott abban,h nem csatolta be az övet,meg,h ivott!
  Nah, mind 1!Mostmár azt írtok, amit akartok!Ez az igazság!
  Azért mi akik ismerjük a tesómat, bízunk abban,h nem lett semmi maradandó sérülése, mert nagyon szeretjük, és hazavárjuk!
  Martina”
 • 53. Nikolett16 2009. október 04. 12:12
  „és ez még nem változtat semmit haza akarták vinni és nem aludt mert különben nem lett volna baleset!ennyi”
72 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bazalt kontra vörös mészkő

A Széchenyi téri botrány után a Kazinczy utca felújítása apropóján újabb nézeteltérés robbant ki az örökségvédelmi hivatal és a város között. Tovább olvasom