Kisalföld logö

2017. 11. 25. szombat - Katalin 4°C | 14°C Még több cikk.

Halálos baleset Győrben: kukásautó gázolt - fotók

A győri Babits Mihály utca és Hold utca kereszteződésében kukásautó gázolt el egy embert hétfő délután.


17.35 - A Győr-Szol Zrt. közleménye

A hétfő délután Győrben, a Babits Mihály és a Hold utca kereszteződésében
történt balesettel kapcsolatban a Győr-Szol Zrt. az alább sajtóközleményt
adta ki:

"A Győr-Szol Zrt. sajnálattal értesült arról a hétfő délutáni tragikus közúti balesetről, a melynek a társaság egyik hulladékszállító gépjárműve részese volt. A társaság vezetése és valamennyi munkatársa osztozik az áldozat hozzátartozóinak fajdálmában és őszinte részvétét fejezi ki a családnak. A hozzátartozókkal a kapcsolatot a Győr-Szol Zrt. megpróbálja felvenni, és az eset vizsgálatának eredményétől függetlenül támogatást kíván nyújtani. A társaság a szerencsétlenséggel kapcsolatban - ahogy ilyen esetekben mindig - a belső vizsgálatot lefolytatja, és várja a rendőrségi eljárás eredményét."


16.40
- Beazonosították az asszony személyét, egy hatvanéves nőről van szó - tudatta Kocsis Tünde alezredes a megyei rendőrfőkapitányság sajtóreferense.

Korábban - Annyi biztos, hogy egy hölgyet gázolt el a kukásautó, de személye, s még becsült életkora is kérdéses - annyira súlyos fejsérülést szenvedett.

Irat nem volt nála, egyes vélemények szerint idősödő, talán hatvan év körüli áldozatról lehet szó, aki azonnal elhunyhatott a baleset következtében.

Kukásautó gázolt Győrben. Fotók: H. Baranyai Edina

Úgy tudjuk: a helyszínelők egyetlen szemtanút sem találtak, aki pontosan elmondhatta volna: hogy történhetett meg ez a tragádia. Így a rendőrségi vizsgálatba szakértőket vonnak be. 

Úgy tudjuk, a kukásautó a Babits és a Hold utca kereszteződésében állt, 45 fokos szöget zárva be az utca tengelyével. Kiürítette a szemetet, s elindult előre a Hold utcában. Ekkor üthette el az asszonyt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győri MSZP: ˝El a kezekkel a diákok jövőjétől!˝

A győri MSZP szerint a Nyugat-magyarországi Egyetem 6,5 milliárddal kap az idén kevesebbet, mint… Tovább olvasom