Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

`Halál a magyarokra!`

Szlovákia - "Halál a magyarokra!" "Nemzeti ellenállás" – ezeket a szavakat fújták ismeretlenek csütörtökre virradóra Nyitracsehi (Čechynce) egyik autóbuszmegállójának falára. A Nyitrai járásban fekvő falut többségében magyarok lakják.

Nyitracsehiben az éjszaka a „Halál a magyarokra!“ mondatot, illetve a „Nemzeti ellenállás" (Národný odpor) szavakat festették a falu közepén lévő buszmegalló falára.A "Národný odpor" egy rasszista, magyargyűlölő szervezet, mely évek óta tevékenykedik Nyitrán. Malina Hedvig állítólagos két támadója egyes tanúk szerint a szélsőséges szervezet tagja, szimpatizánsa.


Nagyobb térképre váltás

Csütörtökre virradóra Nagycsehi és a közeli Nagycétény (Veµký Cetín) magyar helységnévtábláit is ugyanilyen kék festékkel mázolták be. 


A rendőrség nyomoz az ügyben. Egy helybeli nő szerint a feliratot a helyi szlovákok és magyarok egyaránt elítélték.

Olvasóink írták

72 hozzászólás
 • 72. Misztertejfel 2008. november 12. 10:35
  „Ez vicces. Lacibá kontra EU.”
 • 71. Lacibá 2008. november 09. 00:53
  „Felszólitjuk at összes magyar Pártot, aki Magyarországot képviseli az EU.ban, hogy inditson kampányt Szlovákia kiárásáért! Szlovákia takarodjon az EU-ból! Ismétlem: SZLOVÁKIA TAKARODJON az EU-ból!”
 • 70. Charles Balint 2008. november 08. 16:58
  „Az eredeti szlovák törzs délszláv vidékröl Pozsega és Szerem volt vármegyéből származik. EZ A TERÜLET NAGYON KÖZEL VAN AHHOZ, AHOL 1944 BEN 40 000 MAGYART GYILKOLTAK MEG CSAK AZÉRT MERT MAGYAR VOLT. Az események kisértetiesen hasonlitanak egy fajgyülölő nemzetgyülöló Jan Slota párt koalicioban kormányzo modus operandira. A nemzetközi tőke nagyon érzékeny Szlovákiából egy éjszaka kivonul és ÖSSZEOMLIK A SZLOVÁK GAZDASÁG Ha nem nyomozzák ki az ok és az okozat közötti sulyos fajgyülölő nemzetgyülőlő magatartást!!!! KIBUJT A SZÖG A ZSÁKBÓL VAN ÖSSZEFÜGGÉS A DÉLVIDÉKI VÉRENGZÉSEK ÉS JAN SLOTA IRÁNYZATA KÖZÖTT. Az igazság még a történelem folyamán is kiderül,köszönöm.”
 • 69. sziszifusz 2008. november 08. 15:44
  „Néha - csak egy pillantást - a pozsonyi Új Szó honlapjára,ha vetnétek- okosabbak lennétek!
  Gyengébbeknek - magyarok írják!”
 • 68. no fradi 2008. november 08. 15:16
  „Uralba, az ősi magyar földre minden eszement fradistával, ott eljárhatnák a medvetáncot igazi medvével. Csak mi lesz ha medvék rájuk támadnak? Nos lesz belőlük medveeledel! A folyamat végeztével aztán visszatérnek a Földanya kebelébe, mint talajjavító anyag!”
 • 67. GINGER 2008. november 08. 09:50
  „Hülyeség az egész már migint a kisembereket hülyítik kik a legkevésbé szolhatnak a politikába, ezeket ugrasszák össze. Közben a parlamentekben ahol eldőlnek a fontos kérdések, mert ŐK döntenek helyettünk, csak kívülről figyelik hogy gyűlölködnek azok az emberek kik nem is ismerik egymást.
  Abszurd de bekellene vezetni hogy a DÁRGA POLITIKUSAINK, MINISZTEREINK ÁLLJANAK KI VIADALRA EGYMÁS ELLEN, ne pedig ezer ember vigyázza az épségüket. Az olyan felállás mint régen a vezérek a csatában elöl mentek védték az országukat akár az UTOLSÓ CSEPP VÉRÜKIG.
  MINDIG VANNAK OLYAN CSOPORTOK KIKET LEHET MANIPULÁLNI, DE KIK AZOK A FELBÚJTÓIK , AZOKAT KELLENE MEGKERESNI!!!!! Azokat kellne előállítani. LEHET VALAMI MAGASABB körökből lapítva figyelnek.

  Szerencsétlen embertársak miért nem gondolkodtok mielőtt bárkit is ütnétek, anyáznátok akár egyszerűen elmarasztalnátok, gondolkodni EMBEREK, HÜLYÉRE VESZNEK BENNÜNKET AZOK KIKRE SZAVAZUNK, KIKRE AZ ORSZOGOK VEZETÉSÉT BÍZZUK. CSAK A SAJÁT KIS PECSENYÉJÜKET SÜTÖGETIK. NÉZZ KÖRÜL MENNYIBŐL ÉLNEK ők és mennyi egy átlag ember jövedelme, ŐK ÉLNEK A TÖBBI CSAK VEGETÁL”
 • 66. xy-- 2008. november 07. 18:39
  „http://www.mno.hu/portal/595851

  ez szlovákia története.
  hiányzik belőle az, hogy Mátyás a harcias szlovákokat /huszita harcosokat/ zsoldjába fogadta és letelepítette őket., de a többi megállja a helyét!

  érdemes más népet történetét is tanulmányozni, mert megtudhatjuk, hogy az anyazás hülyeség a népvándorlás népei ma is mozognak!”
 • 65. Bendegúz 2008. november 07. 16:44
  „Hölgyek, Urak!

  Én egy dolognak örülök nagyon. Annak, hogy a szlováklok legalább tudják, nekünk voltak őseink. A féltékenység beszél belőlük, hiszen a szerencsétlenek összekaparták a kicsiny országukat. loptak, csaltak, hazudtak, mígnem elérték a céljukat, összejött a megfelelő terület.
  A szlovák kutyák egy napon eltünnek és ismét szép magyar FÖLD lesz a területeiken.”
 • 64. kissa11 2008. november 07. 15:13
  „Mégis mit képzelnek magukról a szlovákok??????Lehet, hogy jobban állnak mint mi....de akkor is!!!!Kicsit el kellene gondolkozni, a felső vezetésben, hogy miért lettek ilyen állapotok! Azután meg el lehet gondolkozni, hogy érdemes-e jó pofizni az elnök úrnak és társainak a szlovákoknak!!!!!!”
 • 63. pepita 2008. november 07. 14:03
  „Már Trianban megmondták egyes politikusok,hogy ez nem béke hanem diktátum.És következménye csak is ujjabb háboru lehet.Már a második világháboru megvolt.Mikor jön a harmadik,ez a kérdés??”
 • 62. Balogh Csaba 2008. november 07. 12:20
  „Ezek a piszok szlovák kutyák már tényleg azt hiszik,hogy bármit megtehetnek magyar földön?”
 • 61. munkátnofradinak 2008. november 07. 11:34
  „no fradi
  téged kéne kitelepíteni, meg a cigány anyukádat. mindenki tudja, hogy roma vagy, itt irogatsz és várod a segílykét otthon, más dolgod nincs. javaslom, kostóld meg milyen a munka, itt Győrben is lehet menni faleveleket seperni. ha akarod beszervezlek, na?”
 • 60. Poltergeist 2008. november 07. 11:04
  „Nem is kell olyan sok év és ki fog robbani a harmadik világháború.Mindenesetre jó úton vagyunk,hogy ez mielőbb megtörténjen mert ez megy az egész világon.Remélem azt már nem fogom megérni hameg megérném akkor sem fogom fejbelövetni magamat ezek miatt,mert megint a bürokrácia okosai szítják a feszültséget a pornép meg bológat rá.Bebizonyította már ezt mind a két világháború.
  Peace”
 • 59. no fradi 2008. november 07. 11:01
  „55! Egyetértek! Végre vagyunk néhányan akik jelképesen p....n vágjuk a hőzöngő állatokat. Én már tudom mit kéne velük tenni, kitelepíteni őket az Uralba, ahonnét jöttek, amitől nem tudnak elszakadni!”
 • 58. Phobos 2008. november 07. 10:23
  „Hunokat a gázkamrába, magyarokat a Dunába - ezt a feliratot festették Érsekújváron az egyik iskola falára Szlovákiában. Közben a dunaszerdahelyi csapatot megbüntette a Szlovák Labdarúgószövetség a ,,rendezői hiányosságokért", Budapesten pedig feladta magát az a fiatalember, aki szlovák zászlót égetett a rendőri brutalitás elleni tüntetésen.”
 • 57. békés lakos 2008. november 07. 09:58
  „Köszönjük politika,köszönjük média!”
 • 56. pound 2008. november 07. 09:47
  „ennyi ! egyik sem különb a másiknál , sajnos ide jutottunk ,hogy forranak az indulatok mindkét oldalon.a sok nagymagyar nem veszi észre ,hogy sorozatos lépéseivel csak a szlovákiai magyar kisebbség mindennapi életét keseríti meg .könnyü budapest közepén zászlót égetni !”
 • 55. egy neonáci gyülölö 2008. november 07. 09:12
  „htá kedvesnek nem mondhato szélsöjobbos náciutánzatok. az elv-társaitok ott kint szlovákiában sem különbek mint ti. Tudjátok Ti kezdtétek"ezer szlovák egy magyaért""halál slotára" hát rajta ökör állatjai. magyari te másik: tudod nagyoin sokan dolgoznak és utaznak át szlovákián keresztül, és tudod Te állat elv-társaid miatt mostmár félve megyünk slovákiába.Érted Te állat?”
 • 54. ggg 2008. november 07. 09:07
  „ez nem csak neked, szól hanem mindenkinek...
  aki azt a szót, hogy magyar nem tiszteli meg...
  itt a saját tévéd, na meg a saját újságod...
  viszi saját otthonodba a hazugságot...
  magyarul beszélő, de magyarokat gyűlölő...
  mögöttem egy ügynök előttem egy ügynöknő...
  itt semmi nem változott nagyapám óta...
  ugyanannyi szelet csak egyre kisebb torta...
  amíg alattuk a márvány, cipőm betonon fekszik...
  ez az megcsinálták naplopók és leszbik...
  amíg nézed a sód na és a sorozatod...
  én majd az utcán kapom fejbe a sorozatot...
  rám a gumibot vár nem az aranyzsiráf...
  mert fankadeli feri csak egy magyar zsivány...
  egy magyar betyár, ÉRTED, MAGYAR VAGYOK...
  hogy mit jelent ez na azon agyaljatok... http://www.youtube.com/watch?v=I937MSjDQG4”
 • 53. Magyari 2008. november 07. 08:34
  „Az egyik hozzászóló azt sérelmezi, hogy a magyar szélsőségesek
  miatt nem tudja a síelését megvalósítani, nem tud rendesen sört inni a szlovák területen stb... Hihetetlen!!! Egyébként a a Slotá-
  éknak és a Gyurcsánynak jól jött ez a veréses balhé, már csak
  azért is, mert közös az ellenség! GY. F.-nem nem voltak őszín-
  ték a mondatai a felháborodását illetően, hiszen nem folytak a
  könnyei mint múltkor. Max. a nevetéstől és az örömtől!”
72 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jogalkotási hatékonyság: Győr elől, Sopron hátul

Győr-Sopron - Egy friss kutatás szerint a befektetői döntések hátterében a városok jogalkotásának… Tovább olvasom