Kisalföld logö

2016. 12. 10. szombat - Judit -1°C | 8°C

Halak és szárnyasok

Az egészséges étkezés szempontjai alapján a halakból és a szárnyasokból készült ínyencségek állnak a központjában ezúttal a Hotel Schweizerhof rendszerint különleges kulináris élményt jelentő francia hetének.
Április 3. és 9. között tartja meg idei első francia hetét a győri Hotel Schweizerhof étterem. A már hagyományosnak számító ínyencünnep ezúttal is a szakácsművészet csúcsát jelentő, különleges karakterű gall konyha virágzó kulináris kultúráját képviseli. Az ízélményt ígérő étlap pedig a modern konyha főbb súlypontjait jelentő húsfélék, a szárnyasokból és a halakból készült ételek köré csoportosítja a kínálatot.

A választás okáról a szálloda vezetője, Gross Erwin elmondta: a gasztronómiának alkalmazkodnia kell az életmódváltozáshoz. A belvárosi hotel hangulatos éttermében ezért kerülnek terítékre a minőségi étkezés fejlődésével összhangban a kalóriában szegény, ízekben gazdag finomságok.

A gasztronómiai héten Joseph Matter vezeti ízérzéküknél fogva a vendégeket egy, a francia vidékek sajátosságain végigbarangoló kulináris kirándulásra. A szálló konyhájában már régóta otthonosan mozog a Michelin-csillagos mesterszakács, rendszeresen továbbképzi a helyi szakembereket.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Hír TV alig 106 millióból működik

Borókai Gábort, a Hír TV igazgatóját látta vendégül a napokban Győrött a Keresztény Értelmiségiek… Tovább olvasom