Kisalföld logö

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 13°C | 24°C Még több cikk.

Hajnali üldözés: menet közben ugrott ki a lopott Ladából

Festőfelszereléssel együtt loptak egy egy Ladát Győrben, a járőrök elől menekülő sofőr kiugrott a járműből, amely így balesetet okozott. A rendőrség szemtanúkat keres.
A Győri Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat ismeretlen tettes ellen lopás vétsége, valamint közúti veszélyeztetés bűntette miatt.

Ismeretlen elkövető április 4-én este fél hét és ötödikén hajnali negyed három között Győrben, a Herman Ottó utcában parkoló Lada 2107-es gépkocsit tulajdonította el a tulajdonos festőfelszelésével együtt.

Az ismeretlen sofőr a lopott Ladával április ötödikén hajnali fél háromkor egy rendőrjárőr elől menekült Győrben a Liezen-Mayer utcában a Vasvári Pál út irányába, mikor járművet vezető személy az autóból menet közben kiugrott. A gépkocsi irányítás nélkül felfutott a jobb oldali járdára, ahol a 76. szám előtt parkírozó Ford hátuljának ütközött, s megállt. A Lada első ülésén egy férfi is utazott, aki közvetlenül az ütközés előtt megpróbált kiszállni az autóból, ám az ütközés miatt a lába az ajtóküszöbhöz szorult.  

A rendőrség kéri, hogy aki a 2107-es Lada eltulajdonításával, az azzal történő bűncselekmény elkövetésével, vagy a közlekedési balesettel kapcsolatban bármely információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Győrben, a Zrínyi utca 54. szám alatt, hivatali időben a 96/520-000/12-33 melléken, illetve a 107 és 112 ügyeleti számon.

Olvasóink írták

 • 9. peet2 2011. április 28. 22:23
  „Miért a rendőrők nem tettek elfogadható vallomást az üldözésről , és a ladában "rekedt "utasatól nem kértek"segitséget "az elkövető kilétével kapcsolatban??”
 • 8. kolombela 2011. április 28. 08:18
  „Még szerencse, hogy Pintér "Itt Csak Én Kiabálhatok" Sándor szerint két hét alatt rend lett.”
 • 7. accelerator 2011. április 28. 01:38
  „Rendőrállamból megyünk a bűnözésbe? A lovári után meg majd lehet héberül tanulni... Itt már tényleg a dolgozó fehér ember a kisebbség!”
 • 6. Csetneky 2011. április 27. 23:16
  „Nyilván megkérdezték a beszorult lábú derék állampolgárt, hogy ki volt a társa, de annyira úrrá lett rajta a rettegés, hogy nem tudta megmondani. Talán ki kellene költöztetni a családját valahová, hogy megnyugodjon a jóember. Ha szerencséje lesz, gyurcsányi talán neki is ad egy kis utiköltséget.”
 • 5. sorok_közt 2011. április 27. 20:26
  „Miért gondolom, hogy piros ládá volt?”
 • 4. Tommm 2011. április 27. 20:07
  „Sosem bírom megérteni, hogy az ilyeneket miért több (ez esetben 3) hét elteltével kell közzétenni...”
 • 3. miracle. 2011. április 27. 20:01
  „Pintér Sándor elismerte, hogy a cigányok támadtak Gyöngyöspatán
  Tudósítónk jelenti a Belügyminisztérium épülete elöl: A jelenleg is tartó ,,Tüntetés roma honfitársaink alapvető jogaiért!" rendezvényen megjelent Pintér Sándor belügyminiszter is. A jogvédők kérdésére elmondta: a tegnapi gyöngyöspatai verekedést a cigányok kezdeményezték, ők léptek fel támadólag. A verekedésről készült videofelvételt ma este be fogják mutatni az egyik országos televízióban.

  lehet korrigálni az indextől átvett hazugságokat kisalföld”
 • 2. háté 2011. április 27. 19:12
  „Hát nem üldözés volt? - meg kell "kérdezni" az üldözötteket, ennyi az egész.
  Ha így folytatódik, teljesen a bűnözőké lesz az ország, köszönhető a kormánypártoknak élükön, vityával, és sintérsanyival.”
 • 1. vonLichthauser 2011. április 27. 18:13
  „Tudom, hogy naiv vagyok, de miért NEM kérdezi meg a rendőrség AZT <moderálva> akinek a lábna beszorult az ajtórésbe.
  Április ötödike óta nem volt a rendőrségnek ideje?
  Ja, hogy Gyöngyöspatán voltak cigányvédőben? Ez megmagyaráz mindent.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Forgalomkorlátozás a 14-es számú főúton Győrben

Burkolatjavítások miatt ideiglenes forgalomkorlátozásra számítsanak április 28-tól május 15-ig a… Tovább olvasom