Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 1°C Még több cikk.

Ha bejelentik a hibát, kivizsgálják azt

Ménfőcsanaki olvasónk szerint 7–8 hónapja a Csanakhegyi utca lámpáinak 70 százaléka nem világít éjjel. Arra várnak, hogy a Vill-Korr Hungária Kft. elvégezze a javításokat.

Azt nem tudja SMS-t küldő olvasónk, hogy az ott lakók bejelentették-e a hibát az áramszolgáltatónak vagy a lámpatestek javítójának.

Torma Attilának, a Vill-Korr Hungária Kft. építésvezetőjének tájékoztatása alapján ügyfélszolgálatuk nyilvántartása szerint január óta a ménfőcsanaki Csanakhegyi utca lámpáira vonatkozóan cégükhöz nem érkezett lakossági hibabejelentés. Így nem tudtak a hibáról, nem tudták vizsgálni, elhárítani azt. A környező utcákból érkezett hozzájuk bejelentés, az Újkút és a Zsellér utcából egyedi hibákat jeleztek, amelyeket a Vill-Korr a rá vonatkozó határidőn belül javított.

A győri közvilágításra vonatkozó bejelentéseket január óta – ahogy lapunkban többször megjelent – a 96/512-480-as telefonszámon fogadja a Vill-Korr. Faxot lehet küldeni a 96/512-489-es számra, e-mailt az info@villkorr.hu címre. A lakosoknak nem kell eldönteniük – nem is tudnák –, hogy égőhibáról vagy hálózati hibáról van-e szó, az említett számot hívhatják. A Vill-Korr szakemberei pontos címet kérnek a lámpák beazonosításához és a helyszínen vizsgálják meg azt. Ha tudják, javítják, égőt cserélnek. Ha hálózati hibáról van szó – ami több egymás melletti lámpa problémája esetében feltételezhető –, akkor a panaszt továbbítják az áramszolgáltatónak. A Vill-Korr a bejelentő telefonszámát is elkéri, hogy neki vizsgálata eredményét vissza tudja jelezni. Azonban a vezetékhálózat gondjait nem orvosolhatja jogi korlátok miatt, csak a lámpatestek karbantartására van szerződése, a hálózat az áramszolgáltató tulajdona.


Olvasónk írta

Köszönjük a Vill-Korr Hungária Kft.-nek a gyors közvilágítás-javítást Ménfőcsanakon! Már 7–8 hónapja várunk önökre. Egy ott lakó

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Idén is lesz Magyar Hagyományok Fesztiválja

Tekintettel a tavalyi sikerre, idén is megtartják a megyeszékhelyen a Magyar Hagyományok Fesztiválját a Lippentő Kulturális Egyesület rendezésében. Tovább olvasom