Kisalföld logö

2018. 11. 14. szerda - Aliz 6°C | 13°C Még több cikk.

Gyümölcstárolóban él a győri rokkantnyugdíjas

Egy új kályhára és üvegezésre fordítja a támogatást a győri Tóth Gábor, aki az újvárosi temető mögött, a Tarkarét utca végén lakik egy kiskertben álló 10 négyzetméteres gyümölcstárolóban.
"Rokkantnyugdíjas vagyok, 30 ezer 575 forintból élek havonta, ami az éhen haláshoz sok, a megélhetéshez viszont kevés" – mondta. Egy baleset miatt mindkét lábát műtötték, csavarokat tettek bele, szívkoszorúér-panaszokkal is küzd.

"Emiatt közel hatvanévesen munkát vállalni nem tudok" – mondta. A külterületről több kilométert kerekezve jár orvoshoz, s vizet is 10 literes kannákban hord a "házához". "A tetőm beázik, az ablakaim egyelőre deszkák. Nagy segítség számomra a Lapcom Média Alapítvány támogatása, ütött-kopott viskómat teszem melegebbé, otthonosabbá, hisz még hosszú lesz a tél."
 
Kemény tél - Tóth Gábor kerékpárral jár vízért és az orvosi rendelőbe ˝lakásából˝, a külterületen álló gyümölcstárolóból.
Kemény tél – Tóth Gábor kerékpárral jár vízért és az orvosi rendelőbe ˝lakásából˝, a külterületen álló gyümölcstárolóból.

 Ha támogatást adna vagy kérne

A Lapcom Média Alapítvány várja a jóakarat forintjait. Adományaikat  átutalással, a 12096705-01312657-00100008-as számlaszámon, illetve az ügyfélszolgálati irodáinkban kihelyezett sárga postai csekkeken is eljuttathatják hozzánk. Az alapítvány segítségét kérő olvasók jelentkezését a Kisalföld szerkesztőség, 9021 Győr, Újlak utca 4/A postacímre vagy az alapitvany@kisalfold.hu e-mail-címre várjuk.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négyes karambol Győrben, az ETO Parknál - fotók

Négyes karambol Győrben, az ETO Parknál - fotók
A baleset a Mártírok útja és az Ipar utca kereszteződése közelében történt. Tovább olvasom