Kisalföld logö

2017. 03. 26. vasárnap - Emánuel 4°C | 11°C Még több cikk.

Győrszentivánon lépett fel a Csík Zenekar és Presser Gábor - fotók

Remek hangulatú koncertet adott a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban a Csík Zenekar és Presser Gábor szombaton este.Fotók: Stróbli Norbert.

Olvasóink írták

 • 12. BudaiKr 2011. november 29. 17:10
  „Fásy Ádámot kiakarják csináni azért maradt el a koncert. Amikor én érdeklődtem monták hogy rengeteg érdeklődő van erre a Csíkre meg senki se vólt kiváncsi csak ien tiszteletjegyekkel meg meghivásokkal meg rengeteg reklámmal tudtak ennyi embert össze csőditteni. Akivel beszélltem mind panaszkodott hogy mien vólt ósdi hegedű nyávogás és parasztzene. Hól vannak ezek mondgyuk Máriótól vagy Klemytől???? Mikór lesz ennek az öreg asszonynak oan hangja mind Kratelli Jozefinnnek??????”
 • 11. marianna1211 2011. november 29. 10:17
  „9.BudaiKr! Na ezen szakadtam! A Fásy mulató a libalakomával "technikai" okok miatt maradt el nov.12-én. Értsd: nem volt rá megfelelő számú érdeklődés! Menj máshová Fásy által felfedezett "tehetségeket" nézni! Olvashattad: a Csík zenekar előadása tetházas volt! Sajnos én sem voltam ott, pedig szerettem volna.”
 • 10. háté 2011. november 28. 21:42
  „7. kiskukta -örülök, hogy valaki olyan is ír aki ott volt, és amit írtál nagyon jó!
  Kedvelem a Csík együttest és szeretem Marianna igaz magyar hangját előadását.
  Elővettem cd--jüket és meghívott nélkül tisztán hallgattam őket, sajnálom vártuk őket, de nem kísérettel.
  8. -as tőlem megkaphatja, hozzá az összes cafrangot is.”
 • 9. BudaiKr 2011. november 28. 19:16
  „nekünk Szentivánra nem kellenek ien nyenyere hegedük meg kivénhedt celebek! miért nem lehet ide is Zeneexpresszt szervezni?? Fásy Ádám havonta felfedez annyi tehetséget mind akik a x fakktorba fellépnek milliókért. Ide meg elhoznak nekünk hatalmas pénzekér ien öreg hegedüsöket meg kivénhedt népdalénekesnőt. miért nem kérdezik meg a népet????”
 • 8. pappe 2011. november 28. 08:11
  „A "gombóchangúról" ezt írja egy internetes-lexikon: "Erkel Ferenc- és Kossuth-díjas magyar zeneszerző, zongorista, énekes. A Locomotiv GT együttes tagja, a Vígszínház zenei vezetője, a magyar könnyűzene kiemelkedő személyisége. "”
 • 7. kiskukta 2011. november 28. 07:55
  „Ha ott voltál tudhatod:A legnagyobb beindulás akkor volt amikor az eredeti népzenét játszották!Szóval kell a feldolgozás a kísérlet,nagyszerűek azok is,nem vitás.De a legnagyobb erényük az hogy világszínvonalon játsszák és közel hozzák azt amit eddig csak a Duna tévén vagy a Bartók rádión hallasz.És öröm volt látni a fiatalokat akik láthatóan érezték a népzenét...Mert érteni nem annyira kell érezni inkább.”
 • 6. sana 2011. november 28. 06:51
  „A több száz othonmaradt nélkül is teltház volt és nem hiányoztak.”
 • 5. háté 2011. november 27. 21:56
  „2. ------ meg volt a lehetősége több-száz km-re nyugatra kint maradni, vajon miért nem élt vele? - kiváltságos egyénként kezelték, futtatták- - és? -és nagy semmi.”
 • 4. csapdlecsacsi 2011. november 27. 20:16
  „Az a "gombóchangú" az egy kivételes tehetségű zeneszerző, még, ha éneke nem is a legszebb. A Csík megköszönheti, hogy fellép velük. De végül is a Csíknak is csak attól indult be a pénzgyár, amikortól feldolgozásokat játszanak és vendégművészekkel erősítenek. Ettől még persze jó népzenekar - mielőtt valaki a földbe döngöl :)

  A fotók kritikán aluli minőségűek és nézhetetlenül sok. 8-10 fotó bőven elég (pláne, ha ilyen silány)”
 • 3. mkálmán 2011. november 27. 19:21
  „Csak megkérdezem, ki volna a "gombóchangú" , és mi a baj vele?”
 • 2. demeter 2011. november 27. 18:04
  „ha az említett "egyén" néhány száz km-rel nyugatabbra születik, tegnap nem zenélt volna Szentivánon, és nem jutnánk be a koncertjére.”
 • 1. háté 2011. november 27. 17:30
  „Biztos jó hangulatot csinált a Csík zenekar és a gombóchangú, de nézők hiányoznak a képekről? Sajnálom a Csik zenekart köztük Majoros Mariannát, alig vártuk, hogy közelben fellépjenek, de a "repedtfazék" hangú egyénre nem vagyunk kíváncsiak.
  Azt tudom a "meghívott" sok embert elriasztott az ismerőseim közül több, mint százat!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Robognak a vonatok az Ifiházban

Harmadik alkalommal rendeznek vasútmodell kiállítást a Petőfi Művelődési Házban. A terepasztalon… Tovább olvasom