Kisalföld logö

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 22°C Még több cikk.

Győrszentiváni klán-ügy: zsarolják V. Gusztávot?

A feljelentés szerint a zsarolók nagyobb összegeket kértek V. Gusztávtól. Cserébe nem vallanának semmi terhelőt az előzetesben lévőkre.

Mint arról beszámoltunk, január elején, kommandósok vették őrizetbe a győrszentiváni színesfémkereskedőket.

Azóta többször is olvashattak az ügy részleteiről, legutóbb itt >>
Egy, az ujasz.hu birtokába került feljelentés szerint zsarolni kezdték győrszentiváni család egyik tagját, a bűncselekményekkel összefüggésbe nem hozható V. Gusztávot.

Ahogyan Horváth Gyula, a család adótanácsadója tájékoztatta a lapot, K. István, Sz. Róbert, Sz. István, N. Dominik és Sz.Vince ellen tett feljelentést zsarolásért V. Gusztáv.

A feljelentés szerint közülük négyen szabadulásuk után telefonon és családtagjaikon keresztül zaklatni kezdték a sértettet. Nagyobb összegeket kértek cserébe azért, hogy nem vallanak semmi terhelőt az előzetesben lévőkre.

Egyikük K. Pál családtagjai a saját házukban azzal fenyegették meg, hogy felgyújtják a házukat, megölnek mindenkit, ha nem kapnak 20 millió forintot. Sz. István azzal kerteste meg őket, hogy Prágában letétbe helyezett perdöntő bizonyítékokat ellenük, s ha nem fizetnek 15 milliót, akkor időben előszedi azokat. A többiek is terhelő vallomást helyeztek kilátásba, ha nem kapnak összesen 35 millió forintot- olvasható a feljelentésben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győrben a Magyar Fesztivál Szövetség

A fesztiválok szervezői kicserélik tapasztalataikat, szó lesz a regisztrációs és minősítési… Tovább olvasom