Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 5°C Még több cikk.

Győrött nyílt elsőként vidéki irodája nemzetközi könyvvizsgáló cégcsoportnak

A Győr városában és környékén működő jelentősebb vállalkozások első ízben érhetnek el nemzetközi könyvvizsgálói és tanácsadói szolgáltatásokat Budapesten kívüli irodában.

A tavaly 3 százalékos növekedést elérő BDO Magyarország Győrött (valamint ezzel egyidejűleg Debrecenben és Zalaegerszegen) kezdte meg országos hálózatának kialakítását, amivel nem csupán a Rába-parti városban, hanem országosan is megelőzte jelentősebb versenytársait.

A BDO Magyarország könyvvizsgáló és tanácsadó cégcsoport 1.460 millió forint konszolidált árbevétellel zárta a 2010-es üzleti évet, ami közel 3 %-os növekedést jelent az egy évvel korábbi adatokhoz képest.

Gerendy Zoltán, a BDO vezető partnere elmondta: "Húszéves működésünk egyik legnehezebb éve volt a tavalyi, ezért a növekedést és piacvezető helyünk megőrzését a magyar tulajdonú könyvvizsgáló és tanácsadó társaságok között nagy eredménynek tartjuk. Bár a globális és az országos gazdasági környezet továbbra sem kedvez a könyvvizsgáló hálózatoknak, ennek ellenére számos területen látunk lehetőséget a növekedésre."

A bővülés egyik útja a hálózatépítés lehet, amelynek keretében a BDO ez év tavaszán Kelet- és Nyugat-Magyarországon együttműködési megállapodást kötött két regionálisan jelentős könyvvizsgáló társasággal. A Tóth Zoltán és Berta Péter által irányított WH Audit Kft Győrött és Zalaegerszegen, míg a Kusai Tamás és Papp Zoltán által vezetett I.K.Sz. 98 Könyvvizsgáló Kft. Debrecenben működtet irodákat.

Berta Péter, a győri iroda vezetője elmondta: "Immár BDO irodaként a hálózattól megszokott, magas színvonalú könyvvizsgálati és tanácsadási szolgáltatások teljes palettáját nyújtjuk anélkül, hogy Budapesten kellene felkutatni a nemzetközi tanácsadói hátteret. A győri és zalaegerszegi irodák megnyitásával karnyújtásnyira maradunk vidéki ügyfeleinktől, ami még közvetlenebb és színvonalasabb ügyfélkapcsolatot eredményez."

"Kiváló kollégákat ismertünk meg mindkét társaságnál, akik várhatóan sikeresen fogják tovább erősíteni szakmai jelenlétüket mindkét régióban a BDO nemzetközi hálózati működéséből eredő szakmai ismeretek és nemzetközi háttér révén" – folytatta Gerendy.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zanza Band - Interjú a fellépőkkel

A Zanza Band június 24-én lép fel az SzFeszt2011-en. A koncertet pénteken 15:30-kor láthatják a… Tovább olvasom