Kisalföld logö

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -8°C | 2°C Még több cikk.

Győrkőcfesztivál: lezárják a Rába kettős hidat

A Győrkőcfesztivál idején lezárják a Rába kettős hidat Győrben.

Péntek délután 4 órától egészen  vasárnap üzemzárásig lezárják a Rába kettős hidat Győrben a „Győrkőcfesztivál" rendezvény miatt. Ezért a Kisalföld Volán értesítése alapján az 1, 6, 11, 11B, 14, 37, 37Y jelzésű autóbuszjáratok mindkét irányban terelőúton, a Petőfi hídon át közlekednek.

Az autóbuszok Sziget, Újváros, Pinnyéd, Sárás, Bácsa felé a Zechmeister utcában a Klastrom szálló oldala helyett a Rába-parton állnak meg, visszafelé viszont a Zechmeister utcát nem érintik. (A Petőfi tér, zsinagóga megállóhelyet az autóbuszok a lezárás idején is érintik, a Rát Mátyás téri körforgalomban megfordulva, majd a Petőfi tér nyugati oldalán elérve a Petőfi hidat.)

Olvasóink írták

 • 13. Lókupec 2012. július 05. 07:35
  „Én értem hogy gyönyörűen meg tudom közelíteni. De nézzük más oldalról. Megváltozik a buszok útvonala (ugyan én nem járok busszal de a párom igen), jójó csak ideiglenesen de akkor is. Például a 11es így is kacifántosan közlekedik és akkor most nyomozd hogy hol is tudsz rá felszállni miegymás. Véleményem szerint a gyerkőcök fesztiválozhatnának az aranyparton vagy az egyetemi csarnokban vagy kiskúton(állatkert). Ne zárjunk le emiatt utakat mert csak a gond van vele. Azt is megmondom, hogy nem sétakocsikázni szoktam hanem dolgozni...”
 • 12. Alida01 2012. július 04. 17:21
  „...üzemzárás szerintem nem a rendezvény, hanem a helyi járatok üzemzárására vonatkozik, tehát este 22.00 után, ami = a hétfői megszokott üzemmel...”
 • 11. Alida01 2012. július 04. 17:20
  „Lókupec: nem olyan hatalmas a kitérő a kettős híd lezárása miatti, a szóba jöhető területeket gyönyörűen meg tudod közelíteni. Súlyadód befizetésével kapcsolatban azon kéne gondolkodni, miért nem arra fordítják, amire való....
  A gyerekek hidd el, élvezni fogják, mert valahol gyerekként kezelik őket, és ez a rendezvény róluk, nekik szól.”
 • 10. Lókupec 2012. július 04. 14:33
  „Azért ezt át kéne gondolni. Győrkőc feszt. miatt lezárni a Rába Kettős hidat??? Kezdem unni, hogy hol a Szt. István, út hol ez hol az van lezárva hasonló dolgok miatt. Félreértés ne essék én nem a szórakozás elejét akarom venni. De a befizetett súlyadó és egyéb jogcímű útdíjakért normálisan akarok közlekedni, a megszokott útvonalakon. Másrészt ne nagyzoljanak és írják ki az üzemzárás pontos idejét... Harmadrészt én nem vinném a gyerekemet a 70 fokos aszfaltra...”
 • 9. bocikriszti 2012. július 04. 12:33
  „ATX igazad van. Ők is háborognak , Mi is háboroghatunk:)”
 • 8. gonzo 2012. július 04. 12:25
  „Sok sikert a rendezvényhez,de nem kellene már átgondolni az időpont kiválasztását?Ha jól rémlik eddig minden alkalommal állat hőség volt.Tudom,hogy az nem azt jelenti,hogy 100%,hogy jövőre is így lesz,de azért eddig 100%-ban az volt.
  Anyukáknak,apukáknak kitartást!Ha szereti a gyermekét+tömeget,a forróságot,a sorállást ott a helye!:)Ingyé´ van!!:))”
 • 7. ATX 2012. július 04. 11:30
  „3: "csak ne lenne tele a város szlovákkal ilyenkor is" Kitiltani nem lehet őket. Fico hadat üzenne. És mikor a hosszú hétvégéken a magyarok (is) ellepik Parndorfot? Az osztrákok is biztos mondák, hogy "megint itt vannak a magyarok"..”
 • 6. ATX 2012. július 04. 11:27
  „"egészen vasárnap üzemzárásig lezárják" Az pontosan vasárnap hány órakor lesz? Nem lehetett volna kiírni?”
 • 5. Dwatson 2012. július 03. 21:01
  „Ha ilyen jóelőre lehet tudni hogy vörösriasztás lesz érvényben,akkor tanácsos lenne megfontolni a programok elhalasztását! A kereszténydemokraták is végigjárhatnák hőmérővel ilyenkor az iskolákat,hogy tudják milyen hőségben akarják a gyerekeket a padokba ültetni!”
 • 4. háté 2012. július 03. 20:20
  „Jön a nyári mikulás, - decemberben a téli nyuszi!”
 • 3. bocikriszti 2012. július 03. 20:15
  „csak ne lenne tele a város szlovákkal ilyenkor is. Győrkőc fesztivál?? akkor szóljon a győri, és környékbeli gyerekekről.:( tavaly is órákat álltam sorba, mert annyian voltak, és akkor nyílt bicska a kezembe, mikor előttem mögöttem szlovákok. :(”
 • 2. Túrabakancs 2012. július 03. 18:18
  „Remélem lesz egy olyan játék a kicsiknek, hogy egy tojást kézben kell tartani, majd egy határozott
  mozdulattal azt el kell ejteni a láb mellé, majd számolni, melyikőjük tojása sül meg hamarabb a flaszteron.
  Nem kell mindent viccnek venni... Fiúk előnyben! :)”
 • 1. Mankapunka 2012. július 03. 17:54
  „Ilyenkor gondoskodhatnának a rendőrök,hogy akkor a környező utakon lehessen közlekedni,mert sokan csak úgy leba....ák a kocsijukat a sarokra,aztán viszlát.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szúnyoggyérítés Győrben és környékén

A monitoring rendszer adatait figyelembe véve a GYŐR-SZOL Zrt. légi kémiai szúnyoggyérítést végzett… Tovább olvasom