Kisalföld logö

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 10°C | 17°C Még több cikk.

Győrkőcfesztivál az E.ON energiájával

Az immár hatodik éve megrendezett Győrkőcfesztivál elsősorban kulturális és szórakoztató programjaival nyerte meg magának ifjú közönségét. A méltán sikeres fesztivált idén főtámogatóként segíti az E.ON. (x)

Az E.ON csoport az egész országban nagy hangsúlyt fektet a szolgáltatási területén lévő közösségek kezdeményezéseinek felkarolására, akár a művészetek, akár társadalmi ügyek terén.

Például a kultúráért rajongók a Győri Balett előadásai vagy a Veszprémfest koncertjei kapcsán találkozhatnak az E.ON nevével, míg Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a rászorulók társadalmi helyzetének javítását célzó HÁLÓ Programmal támogatja a Társaság az öngondoskodást, amely programmal a társaság idén elnyerte az Európai CSR díjat.

A Győrkőcfesztivál remekül illik azon események és kezdeményezések sorába, amelyeken keresztül az E.ON országszerte változatos formában segíti, támogatja a helyi közösségeket.

A fesztiválon külön programhelyszínt is ad az E.ON, ahol a rendezvény ideje alatt szombaton és vasárnap az energia világával, a takarékosság lehetséges módjaival ismerkedhetnek a kicsik és szüleik.

"Célunk a legfiatalabbakat megismertetni azzal az energiatakarékos szemlélettel, amelyre ennek a felnövekvő korosztálynak mindenképpen szüksége lesz, ha élhető világot szeretne továbbadni a következő generációknak." – mondta el a támogatás kapcsán Egyházi Nikoletta, az E.ON Hungária szóvivője.

Hasonló elvek mentén korábban is folytatott akciót az E.ON, egész éves, országos programsorozata az Energia Kaland, és az ahhoz kapcsolódó Zöld Bajnokok energiatakarékossági iskolaverseny, amit június elején éppen a győri Nádorvárosi Ének-Zenei Általános Iskola nyert meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Illés Zoltán szerint nincs megoldás Szigetközre

Turizmusfejlesztés Győrben víz nélkül. Tovább olvasom