Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Győriek a Centrumban

A Centrum Párt bemutatta két győri választási körzetben „ kopogtató ” jelöltjét. A 2-es számú választókerületben Reuter György 52 éves számítástechnikai szakember, míg a 3-asban Árvai-Oltyán Ferenc 37 éves humánszervező indulhat egyéni jelöltként a párt színeiben.
Reuter György tíz éve vesz részt a megyeszékhely közéletében. Alapító tagja a „ Zölderő ” környezetvédelmi szervezetnek. Nős, két gyermeke van. Árvai-Oltyán Ferenc nagycsaládos, a MÁV Rt. dolgozójaként szakszervezeti vezető, a Politikatudományi Társaság tagja, hetedik éve a Polgári Érdekvédelmi Egyesület elnöke.
A jelöltek tegnapi bemutatkozó sajtóbeszélgetésén jelen volt Raskó György, a mosonmagyaróvári körzet képviselőjelöltje, korábbi mezőgazdasági államtitkár, s a Centrum Párt országos jelöltállításáról számolt be. Elmondta, hogy a 150 helyen induló jelöltek közül 130 egyéni körzetben indulónak sikerült a megfelelő számú kopogtatócédulát összegyűjteni. A megyei hét jelölt közül ugyanez hatuknak sikerült, s bíznak benne, hogy még az 1-es körzet jelöltjének is sikerül a határidő letelte előtt összegyűjteni a szükséges számú cédulát.
A beszélgetésen elhangzott kérdésekre válaszolva a jelöltek többek között elmondták, hogy minden, a párt számára megfelelő és ésszerű kezdeményezésre nyitottak, jöjjön az a Fidesz vagy az MSZP felől. Egyedül a MIÉP az, amelynek a közeledését semmi esetre sem fogadnák el, mi több, nem szeretnék, ha ez a párt kormányzó vagy azt támogató pozícióba kerülne.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ünnepi korlátozások

A március 15-i ünnepségek miatt a rendőrség ideiglenes forgalomkorlátozást rendelt el Győrött. Tovább olvasom