Kisalföld logö

2018. 03. 21. szerda - Benedek -4°C | 4°C Még több cikk.

Győri Vásár – tizenhetedszer

A maga nemében páratlan eseménynek ígérkezik a jövő héten tizenhetedik alkalommal nyíló Győri Általános Vásár.

Valóban nemzetközi lesz a jövő hét csütörtökjén nyíló Győri Általános Vásár. Nem csupán a szomszédos Szlovákiából, és onnan is lényegében magyar érdekeltségű cég látogat majd Révfaluba, mint eddig. Lesz a seregszemlének négy kiállító cége Szlovéniából – élelmiszer-ipari cégek –, Németországból öt vállalkozás mutatja be kínálatát, Szlovákiából három. Lesz továbbá egy olasz és egy laoszi kiállítója is a vásárnak. Mezőgazdasági termékeket hoz majd – tudtuk meg a rendezvény tegnapi sajtótájékoztatóján Bozsoky Zoltán ügyvezető igazgatótól, aki idéntől egy személyben gazdája a vásárnak.

Ahogy már az elmúlt években, a vásár első napján, csütörtökön, aztán pénteken is díjmentesen látogatható a vásár, szombaton és vasárnap kell majd fizetni, a belépő felnőtteknek 600, gyerekeknek 400. A két plusz két személyes családi belépőért 1400 forintot kérnek. Noha június 11-én is még ott lesznek a kiállítók az alkalmi „vásárvárosban", akkor sem kell belépőjegyet váltani. A régió legnagyobb általános vásárán a főszerep idén is az építőiparé lesz, a cégek majdnem fele a házhoz szükséges termékekben „utazik". Érdekesség, hogy a lakberendezési cikkeket kínáló cégeket valamelyest megelőzik a gépipariak és a textilipariak. A vásáron idén is kiosztják majd a díjakat, szám szerint nyolcat, a fődíjat a rendező Győri Vásár Kft.-től érdemelheti ki valamelyik cég.

Az ötnapos rendezvény része lesz az idén is az Agroraab élelmiszer-ipari és mezőgazdasági kiállítás, valamint Révfaluban most először a Med-Ex egészségügyi szakkiállítás és vásár, amelynek a Győri Városi Sportigazgatóság a rendezője, a Vásár kft. a helyet adja hozzá.

Ez utóbbi rendezvényen lesznek díjmentes szűrések, tanácsadások, többféle szolgáltatás és az egyetemi csarnok melletti sátorban várják az érdeklődőket. Az ötnapos rendezvény ideje alatt lesz nemzetközi üzletember-találkozó, szervezője a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, és tartanak marketingkonferenciát is.

Ami pedig a rendezvény szórakoztató programjait illeti, június 8-án a United együttes ad élő koncertet 18 órától, június 9-én, szombaton a rendezvény színpadán fellép majd a Korda–Balázs házaspár, Mary Zsuzsi, Gáspár Laci és nagyon sokak kedvence, Szabó Andris is megtartja minikoncertjét. Június 10-én is lesz szórakoztató program, egyebek között délután tartja élő koncertjét a Váradi Roma Caffe.

Ferenczi József

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rendbe teszik a volt disznószállást

A város még nem döntött a Pápai úti volt disznószállás területének hasznosításáról, azonban a környezet rendbetétele megkezdődött. Néhány épületet lebontanak, másokat felújítanak, a fák, bokrok rendbetétele megkezdődött. Tovább olvasom