Kisalföld logö

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 22°C Még több cikk.

Győri telephelyavatás a magasban

Új céget avattak tegnap a győri ipari parkban, mely lassan teljesen benépesül. A Maltech Hungária Kft.-nél a társaság profiljához igazodóan a magasban, önjáró munkaállványokról vágták el a szokásos avatószalagot.
Az ausztriai, salzburgi székhelyű Maltech GmbH hat éve alapozta meg első magyarországi hídfőállását Győrben. A kis győri telephelynek akkor tizenkét, úgynevezett önjáró munkaállvány-berendezése volt. Köszönhetően az osztrák társaság szellemének – a magyarországi munkával keresett nyereséget mindig helyben hagyta – a győri leányvállalatnak már 130 bérelhető berendezése van, s tegnap az ipari parkban felavathatta korszerű telephelyét.

Az önjáró munkaállványok az építkezések nélkülözhetetlen eszközei, de alkalmasint nagyon fontos lehet szerepük hídfelújításoknál, sziklás és ősparkok gondozásánál – mindenütt, ahol állványt kellene építeni. Ezt viszont helyettesítheti egy helyszínre guruló berendezés, amelynek hidraulikus kosara akár ötvenhárom méter magasra nyújtható, és ily módon segítségével biztonságosan elvégezhető bármilyen munka.

A Maltech Hungária Kft. kölcsönzi és forgalmazza is ezeket a berendezéseket, és az ipari park közelmúltban létesített telepein rendre segítették az építőmunkát. A cég tavalyi forgalma meghaladta a 300 millió forintot, az idei pedig megközelíti majd a 400 milliót. A tegnapi üzemavatáson Balogh József polgármester gratulált a vállalkozáshoz és Horváth József telepvezető társaságában egy őket magasba emelő állványról vágta el az avatószalagot.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A XIV. Győri Általános Vásár programja

300 kiállító, több mint 1000 termékkel a lakberendezéstől az informatikáig, színpadi műsorok… Tovább olvasom