Kisalföld logö

2018. 11. 18. vasárnap - Jenő -1°C | 6°C Még több cikk.

Győri szakmai sikerek Sümegen

Sümeg - A napokban rendezték meg a VIII. Sümegi Orvosi Napok szakmai tudományos szimpóziumát, mely Fehér János professzor kezdeményezésére jött létre hét évvel ezelőtt.
A háromnapos eseményen rangos hazai kutatók ismertették legújabb eredményeiket az ország minden régiójából. Kiemelt témaként az egészségmegőrzés szerepelt, de jelentős teret kapott az egészségügy határterületi kérdéseinek tárgyalása, így az egészségügy gazdasági-közgazdasági kérdései, képzés-oktatás, továbbképzés.

Megyénk szép eredményeket ért el a tudományos szimpóziumon: dr. Schmidt Péter a szervezőbizottság tagjaként üléselnökként kapott rangos megbízatást, míg rezidens hallgatója, dr. Bán Barbara az Alapellátási Szabadegyetem elmúlt másfél évtizedének eredményeit mutatta be a költség-haszon elemzés szempontjából. Számos hozzászólás elismerően nyilatkozott erről az országos modellről. Váradi Ágnes győri joghallgató – aki jelentős szerepet vállalt az Alapellátási Szabadegyetem szervezésében – „Az egészségvédelem intézményei a római jogban" címmel tartott magabiztos, kitűnő előadást, amely után kérték, közlemény formájában is írja meg dolgozatát.

A magas színvonalon szervezett konferencia üzenete volt: egészségünk nagy érték, melyre kiemelten kell vigyáznunk, és az egészségmegőrzésnek mindennél fontosabb szerepet kell kapnia társadalmunkban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pamacs-programok

A győri Papák, Mamák és Csemetéik Egyesülete programajánlója. Tovább olvasom