Kisalföld logö

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 13°C | 24°C Még több cikk.

Győri siker a tűzoltóversenyen

A győri tűzoltók csapata szerepelt a legjobban a Budapesten június végén rendezett XII. Gróf Széchenyi Ödön Országos Hivatásos Tűzoltó Sportversenyen.

A Katasztrófavédelmi Oktatási Központ sportpályáján és a Puskás Ferenc Stadionban versenyző csapatok az ország minden megyéjéből érkeztek, hogy mindkét helyszínen négy-négy pályán vetélkedjenek egymással.

A százméteres akadálypálya palánkugrással kezdődött, majd versenytömlőkkel kellett végigfutni egy magasra emelt gerendán. Aztán a tömlőket osztóhoz kellett csatlakoztatni, majd – futás közben – a tömlőhöz kellett csatolni a sugárcsövet.

A verseny harmadik napján, reggel a kismotorfecskendő-szereléssel és a négyszáz méteres váltóversennyel folytatódott a kupa, amely záróünnepséggel és a díjak átadásával ért véget.

A zárónapon Sallai Péter ezredes, megyei katasztrófavédelmi igazgató is a helyszínen osztozhatott a csapat sikerében és örömmel fogadta, hogy a győri hivatásos tűzoltók tovább öregbítik a megye hírnevét.

A csapat névsora: Farkas Krisztián törzsőrmester, Huszár Béla, Király Nándor, Szabó József főtörzsőrmesterek, Csuti Tamás és Tóth Gábor őrmesterek, Stróbl Gergely, Hegedűs Tamás és Papp Norbert törzsőrmesterek, Kingl András zászlós. Vezetőjük: Sári Ákos őrnagy, edző: Soós Péter.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mederbe tolnák a part menti fákat

A Kisalföld által indított országos népi kezdeményezés hatvannapos időtartama alatt, amit az… Tovább olvasom