Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 2°C Még több cikk.

Győri önkormányzati képviselők: Bevallott házak, hitelek, autók

Van győri képviselő, aki 800 ezer forintnál is többet keres munkahelyén, több olyan is akad azonban, aki nem számolt be fizetésről.
Borkai Zsolt (Fidesz): A polgármester ingatlantulajdona egy győri építési telek és egy győri családi ház fele, valamint egy győri lakás hatoda. Utóbbit tavaly örökölte. Citroën C3-as autóját négy, Yamaha motorját három éve vette. Egymillió forint készpénze, 6 millió forint banktartozása van. Olimpiai bajnokként havi nettó 199 ezer forint járadékot kap.

Borsi Róbert (Fidesz): Autója Renault Laguna. 3,8 millió forintos bankhitelt törleszt, magánszemélynek 700 ezerrel tartozik. A Hun-Basket Kft. ügyvezetője 147 ezer forintos havi fizetéssel. Övé a Boro Média Kft. egyharmada.

Fekete Dávid (Fidesz): Bankszámláján 2 millió forint van. Parlamenti titkárként havi 139.140 forintot keres.

Hajszán Gyula (KDNP): Egy győri lakása és örökségből egy újkéri háza van, utóbbi többekkel közösen, a faluban szántó és erdő résztulajdonosa. Mazda 3-ast vezet. Két életbiztosítással és 700 ezer forint névértékű részvénnyel rendelkezik. Banktartozása 2 millió forint.

Hegyi Zoltán (MSZP): Egy-egy győri és Budapest XVII. kerületi lakása van, emellett övé egy győri lakás negyede. Kötvényben 7,5 millió forintot tart, banknak 3 millió forinttal adósa. A Pannon-Víz zrt. alkalmazottja havi 835 ezer forintért.

Hofbauer Sándor (Jobbik): Két éve vásárolt egy győri házat, amelynek fele az övé, két éve vette. Toyota Yarisszal autózik. Másfél milliós bankbetéttel szemben 6,3 milliós bankkölcsön áll. A Becton Dickinson Hungary Kft. informatikusa havi 650 ezer forintért. A Panevino Bt. beltagja, üzletvezetője 50 százalékos tulajdoni hányaddal.

Kalmár Ákos (Fidesz): Egy győri ház egésze, valamint egy győri lakás, garázs és balatonalmádi üdülő fele része képezi ingatlantulajdonát. Önkéntes nyugdíjpénztári megtakarítása és életbiztosítása van. Bankszámláján 300 ezer forintot tart, banknak 3,6 milliót törleszt. A Győr-Szol Zrt. projektmenedzsere havi 380 ezer forintért, a Széchenyi-egyetemtől óraadóként félévente 84 ezer forintot kap.

Kovács Tamás (Fidesz): Övé egy győri panellakás, továbbá (szülei haszonélvezeti jogával) egy családi ház fele. 2,8 millió forintos lakáshitelt törleszt. A Jókai-iskola tanára havi 144.600 forintért.

Kun András (MSZP): Egy győri lakás, valamint több Barabás László- és Borbély Károly-festmény tulajdonosa felerészben. Egy életbiztosítása van. Takarékbetétben 600 ezer, készpénzben 400 ezer forintot tart, bankszámláján 370 ezer forintot és kb. 1 millió 350 ezer forint értékű devizát tart. Más szerződés alapján 16 millió forint jár neki. Nyugdíja 223.900 forint. A Széchenyi-egyetemtől és a Gábor Dénes Főiskolától évi 20 ezer, az Oktatási Hivataltól évi 420 ezer forintot kap.

Németh Árpád (MSZP): A Havilah Bt. beltagja, a társaság 50 százaléka a tulajdona. Más szerződés alapján fennálló pénzkövetelése 1,2 millió forint.

Neupor Zsolt (MSZP): Saab személygépkocsiját tavaly vette. Életbiztosítása és lakáskassza-megtakarítása van. Takarékbetétben 7,5 millió, bankszámlán 900 ezer forintot tart. Az Aktum Development Bt. beltagja és ügyvezetője havi 78 ezer forintért.

Ottófi Rudolf (KDNP): Egy győri ház fele az övé. Takarékbetétjében ezer euró (azaz mintegy 272 ezer forint) van, emellett 3,5 millió forint készpénzzel rendelkezik. Alpolgármesterként 251 ezer forintot keres. Az E+R Bt. beltagja 50 százalékos tulajdoni hányaddal.

Pintér-Péntek Imre (Pro Urbe): A X-Meditor Kft. ügyvezetője havi 540 ezer forintot keres. A cég 28 százaléka az övé, emellett egy külföldi kft.-ben (Turbowind srl) 16 százalékos tulajdoni hányada van.

Radnóti Ákos (Fidesz): Készpénzben 900 ezer, bankszámlán 933 ezer forintja van. Az általa harmadrészt tulajdonolt Medici Travel Bt. cégvezetője havi 47 ezer forintért. Felügyelőbizottsági (fb) tag a Kultúra & Turisztika Kft.-nél havi 50 ezer, az Apáczai-kar óraadója félévenként 350 ezer forintért.

Rózsavölgyi László (Fidesz): Két ingatlana van: egy győri lakás fele része és egy garázs. A Syncreon Logistik Kft. logisztikusaként havi fizetése 197 ezer forint.

Sik Sándor (KDNP): Felerészben egy-egy győri, gönyűi ház van a nevén, míg egy balatonkenesei üdülő és egy-egy jánosházai és győri szántónak egyedüli tulajdonosa. Építés alatt áll egy győrszentiváni háza. Több veterán jármű mellett egy BMW-t és két motorcsónakot birtokol. Két biztosítása és 150 ezer forint névértékű szövetkezeti részjegye van. Takarékbetétben 5 ezer eurót tart. Vagyontárgyai között megemlített egy American Heating kályhát és németalföldi antik hálószobabútort. Banktartozása 4 millió forint, magánszemélynek 1,4 millióval tartozik. Állatorvos havi 190 ezer forintért, őstermelőként időszakosan 250 ezer forinthoz jut, fb-tagságból havi 85 ezer forintot kap.

Simon Róbert Balázs (Fidesz): Egy győri lakás háromnegyede és egy garázs fele az övé. Életbiztosítása három év múlva jár le. Takarékbetétbe 2,5 millió forintot helyezett. Alpolgármesterként havi 560 ezer forintot keres.

Somogyi Tivadar (Fidesz): Két győri lakás, valamint egy dunaszigeti üdülő fele az övé. Citroën C5-ös autóját 2009-ben vette. Takarékbetétben 5,5 millió forintot és 2 ezer eurót (mintegy 544 ezer forintot) tart. Alpolgármesterként havi 560 ezer forintot keres. A Somogyi Optika Bt. kültagja 33 százalékos tulajdoni aránnyal.

Szabó Erik (Fidesz): Egy sokorópátkai ház harmada az övé. Fiat Bravóval jár. 3,3 millió forintos takarékbetétje, 1,2 millió forintos banktartozása van, emellett magánszemélynek 3,8 millióval tartozik. A Heller és Társa Bt. 50 százalékos tulajdonosa és beltagja havi 147 ezer forintért. A Győr–Pér Repülőtér Kft.-től fb-tagságáért havi 70 ezer forintot kap.

Szabó Jenő (Fidesz): Két győri lakóház fele része és egy másik egésze az övé. VW Boráját 1999-ben vette. Takarékbetétjében 1,2 millió forint van. 10,1 millió forintos bankkölcsönt törleszt. A Roló-Szabó Kft. – amelynek 50 százalékát birtokolja – műszaki vezetője havi 150 ezer forintért. Fb-tagként havi 86.400 forinthoz jut.

Szeles Szabolcs (Fidesz): Győri lakását tavalyelőtt vette, fele az övé. Takarékszövetkezeti részjegyének névértéke 100 ezer forint. Bankszámláján 2 millió forint van. Banktartozása 10,1 millió forint fele része. A Duna Takarékszövetkezet hálózati igazgatója havi 450 ezer forintért. Az Innonet Kft. fb-tagja évi 100 ezer forintért.

Takács Tímea (Fidesz): Takarékbetétben 226 ezer forintot tart. Egyetemi hallgató.

Vörös Gyula (Jobbik): Készpénzben 4 millió forintja van. A Nehézgép Alkatrész Kft. ügyvezetője havi 147 ezer forintért. A cég 10 százaléka az övé. A Csizmazia Anett Bt. kültagja szintén 10 százalékos tulajdoni hányaddal.

A cikkben szereplő, külön nem jelzett járandóságok bruttó összegek, azaz az adók-járulékok levonása nélkül értendők. Dézsi Csaba András (Fidesz) bevallása tegnap délután még nem állt rendelkezésünkre.

Olvasóink írták

 • 14. Jandex 2011. február 02. 17:10
  „Ez is olyan mint a parlamentieké,nehogy már szíjjálepetike többet keressen mint a vezííír ürü!
  Vajon melyikük nem hazudik?:)))”
 • 13. nyul40 2011. február 02. 13:06
  „A z a gond míg egyesek 835-ÖT addig mások 100 ezret is alig keresnek és nem az útobiak sírnak....”
 • 12. mais 2011. február 02. 11:09
  „Mese, mese mátka , pillangós madárka ... :))”
 • 11. Accentos 2011. február 02. 10:49
  „Ez a nagy porhintés. A valósághoz mennyire lehet köze? Azért ha én havi 835 ezret keresnék,akár bruttó,akár nettó,vigyorognék a világra,nem lenne 3 milliós tartozásom,egy év alatt röhögve kifizetném.
  Vicc ez az egész...”
 • 10. annobon 2011. február 02. 10:04
  „Hülyeség ez a nyilvánosságra hozott bavallásosdi! Ilyen alapon a csődközeli állapotban levő magánvállalkozások vezetői is nyilatkozhatnának, hogy honnan van nekik 3 villájuk meg 4 terepjárójuk... Jah, hogy nem is az ő nevükön van, bocsesz! :)”
 • 9. horváthgyula 2011. február 02. 09:54
  „Tisztelt apeh-nav!

  nézetek már utánna kik is azok a magánszemélyek akiknek ők tartoznak!!
  "őstermelőként időszakosan 250 ezer forinthoz jut" ezt már a tündérmesékben is csodának nevezték!!!!
  én nem őket irigylem, hanem magamat sajnálom!!!
  elhiszem ,hogy dolgoznak : MEGÉRI NEKIK!!!”
 • 8. kolombela 2011. február 02. 09:50
  „A nyilatkozatokat be kell köttetni és "A nagy hazugságkönyv" címet adni neki.”
 • 7. Phobos 2011. február 02. 09:45
  „Szegény Borkai Úr ! Segítsünk már rajta emberek !”
 • 6. todoer 2011. február 02. 09:01
  „Somogyi alpolgármester úr a PAMOK főorvosaként az osztályon és a szakrendelőben végzett munkájáért nem kap fizetést ? A maszek rendelését is "pusziért " emberbaráti szeretetből csinálja ?
  Kedves képviselő urak , ne nézzenek már minket ennyire hülyének .”
 • 5. nanemár 2011. február 01. 23:52
  „Mondjuk érdekelne, hogy a Neuppor hogyan vesz Saab-ot havi brutto 78-ból, meg a Hegyi munkája ér-e havi 800 ezret... redwindow, ha te a Jobbakért kapsz némi pénzt, máris nem élsz mélyszegénységben, ha nem kapsz, kérj, vagy ne dolgozz nekik :)”
 • 4. redwindow 2011. február 01. 21:46
  „Ha jól látom, Győr város Polgárai tán el is sírhatnák magukat, és sajnálhatnák azokat, akik a húsos fazék mellöl kitették a lapjaikat... az itt olvasottakat! Mi most mit tehetünk, hogy tudjunk seggggggíteni nekik? Tán el kell menni koldulni, hogy tudjunk segggiteni városunk kiemelt vezetőinek, polgármesternek, sleppjének!

  Kívánom, mielőbb ismerjék meg a fagyos telet, átázott, roposgra fagyott cipőt, megbénult végtagokat, éhezést, nélkülözést, és ha netán segítségre szorulnának a város vezetőinek "emberi hozzáállását" a hivatalukban dolgozók lekezeló, megalázó, problémák kezelésére vonatkozó kérésre az elutasítását, vagy azt, amikor a polgármester sem válaszol a hivatalosan megküldött levélre! Érezzék milyen mély szegénységben túlélni minden napot, nélkülözni, és napi ötven forintot sem költeni, amiből megélni sem lehet, de annyi sincsen! Mikor a fájdalom, könny az arcra fagy, fáj, ha leakarnák törölni, és mégis köszönetet kell mondani a Fentieknek, hogy még élünk, mert otthonokat elvették, munkahelyet csak igérgetnek, és naponta kell megküzdeni az igazságért, egfyenlőségért, életért GyŐR VÁROS POLGÁRAINAK IS, és olvasni ezt a sok zsíros bödön mellöli lökött dumát, hazugságot!

  Ez egy hányingerről szóló mese, akik között kevés az igazmondó! Valóban van közöttük olyan is, aki uj, és máris többet tett Győr város polgáraiért, és nem a pénz imádat, lakások begyűjtése vezérli tetteit, hanem a problémák emberi megoldása! Vannak még Jobbak is közöttük!”
 • 3. peet2 2011. február 01. 20:37
  „Ez porhintés hülyének nézik az olvasókat.
  Nem akarok sem személyeskedni sem részletekbe menő vitát kavarni de ha valakinek van lakása amit a családjával együtt" tulajdonul" akkor a tartozásai is ily arányban oszlanak meg nem ??
  Remélem azért T. képviselő urak szoc.támogatásért még nem folyamodtak.”
 • 2. alacska 2011. február 01. 14:15
  „Csupa szegény ember?! Ezek biztosan a hozzájuk hasonló szegényeket képviselik! Lassan nekünk kell gyűjtenünk,hogy éhen ne halljanak. Polgármester Úr! Ön Havi jövedelme hivatalos kimutatások alapján
  1.381 ezer Ft+ polgármesteri költségtérítés+ MOB elnöki megbízási díjak!!! Sík Sándor állatorvos Úr a 190ezres állatorvosi keresetből, meg a mellékes mondjuk havi 100-ból /már amit bevallott/azért jól megszedte magát. Hogyan csinálta? Tudna valami hasznosat tanácsolni? Nekem is ennyi a bruttó jövedelmem -de egy lakás és egy személygépkocsinál tovább akármennyire takarékoskodtam nem tudtam jutni. Van még egypár érdekes adat a cikkben ezeken kívül is.”
 • 1. enéh 2011. február 01. 08:47
  „Enyhe utalás a címben: Bevallott. A leírtak alapján bizony nem lógnak ki az átlagból. De vannak dolgok, amit nem kell bevallani.

  Ami felháborít, a Pannon-Víznél ugyan miből keres ennyit egy alkalmazott? Nem győzik a vízdíjat emelni, hogy egy úgymond állami cégnél a versenyszféráénál kirívóan nagyobb béreket fizessenek. Itt nem akarnak rendet tenni?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Széchenyi térre zuhant egy bencés diák

A Kisalföld információja szerint túl van az életveszélyen az a diák, aki szombaton hajnalban… Tovább olvasom