Kisalföld logö

2018. 04. 25. szerda - Márk 13°C | 25°C Még több cikk.

Győri MSZP a költségvetésről: alultervezettek a bevételek

"Nem látjuk a város anyagi erőforrásaival összhangban állónak az oktatás, a szociális ellátás, továbbá az intézményi és útfelújításra, karbantartásra előirányzott összegeket" - olvasható az MSZP közleményében.

"Tudomásul vesszük a közgyűlés döntését a 2014. évi költségvetéssel kapcsolatban, de fenntartjuk a jogot az önálló véleménynyilvánításra. Legfőbb észrevételünk általában az önkormányzatok hatáskörének csökkentésével és az ezt meghaladó többlet anyagi erőforrások elvonásával kapcsolatos.

A helyi hatáskörben meghozott döntéseknél számos esetben átláthatatlanságot, ellenőrizhetetlenséget tapasztalunk, azzal együtt, hogy propagandára, reklámra, figyelemelterelésre az önkormányzat hatalmas összegeket költ. Tudomásul véve a tartalékolás szükségességét, a bevételeket mégis alultervezettnek ítéljük. Pazarlónak látunk több nagy beruházást, így különösen a Dunakapu téri teljes programot.

Ugyanakkor nem látjuk a város anyagi erőforrásaival összhangban állónak az oktatás, a szociális ellátás, továbbá az intézményi és útfelújításra, karbantartásra előirányzott összegeket. Ezen túl szükségesnek ítéljük a szociális területen dolgozók bérének mintegy 100 millió forintos kiegészítését" - olvasható az MSZP Győr és Környéke Szervezetének Elnökségének közleményében.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A fogyatékkal élők felé nyit a győri Mobilis - fotók, videó

A Mobilis Közhasznú Nonprofit Kft. hétfőn együttműködési megállapodást kötött fogyatékkal élőket… Tovább olvasom