Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

Győri MSZP - A Baross híd felújítása EU-s forrásból valósult meg

Jávor Benedek Győrben kiemelte, a magyarországi bérek a tíz éves EU-s tagságunk alatt nem közelítettek az Európai Unió bérátlagához.
MSZP Győr és Környéke Szervezete és Együtt - A Korszakváltók Pártja tartott közös sajtótájékoztatót Győrben kedden.

Az Európai Unió és Magyarország viszonyát, azon belül Győr helyzetét ismertette Szabó Sándorné, a Győri Baloldal polgármesterjelöltje vendégével, Jávor Benedekkel, az Együtt-PM EP képviselőjével.

"Győr közvetlenül is és lényegbevágóan megtapasztalhatja, hogy milyen fontos az uniós tagságunk" - hívta fel a figyelmet Szabó Sándorné.

Hozzátette: "A Baross híd felújítása is EU-s forrásból valósult meg. Azonban jelen pillanatban Magyarország megítélése az EU-ban nem kedvező, ezt jól mutatja Navracsics Tibor EU-biztos jelölt kudarca is."

Jávor Benedek hangsúlyozta, Navracsics Tibor bukása Orbán Viktor kudarcát, és sajnos ezen keresztül egész Magyarország kudarcát is jelenti. Az önkormányzati választás éppen ezért nemcsak a helyi érdekek és helyi ügyek hiteles vezetőinek és képviselőinek megválasztásáról szól, hanem az egész ország értékrendjét és értékválasztását fogja tükrözni.

Újságírói kérdésre Jávor Benedek elmondta, a magyarországi bérek a tíz éves EU-s tagságunk alatt nem közelítettek az Európai Unió bérátlagához. Ez azért is döbbenetes, mert a velünk együtt belépő új tagországokban mindenhol megtörtént a bérnövekedés, nem egy helyütt 30-40 százalékkal is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hányszor ütött a gumikalapács?

Újabb szakértői véleményeket kér a törvényszék azzal kapcsolatban, okozott-e maradandó sérülést a… Tovább olvasom