Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 8°C Még több cikk.

Győri közlekedési információk: december 14-17.

Győr - A hajnali havazás és az északi szél hatására jeges, a letaposott hótól síkos útviszonyokra készüljenek. Győrben a főutak állapota sónedves, a mellékutak, járdák kerékpárutak jegesek, csúszósak.
• A hajnali havazás és az északi szél hatására jeges, a letaposott hótól síkos útviszonyokra készüljenek. Győrben a főutak állapota sónedves, a mellékutak, járdák kerékpárutak jegesek, csúszósak! A külterületi szakaszokon a főutak is síkosak, több szakaszon csak lépésben halad a forgalom. Hosszabb menetidővel számoljanak, vezessenek nagyon óvatosan!

• Hétfőtől előreláthatóan szerdáig útburkolat javítás miatt lezárják a Bajcsy-Zs. utat a Czuczor Gergely útnál. A forgalmat a Bajcsy-Zs. út – Czuczor G. út útvonalra terelik. A zárás ideje alatt a Bajcsy-Zs. út lezárt szakaszára az Aradi Vértanúk útja felől be lehet hajtani.

• Átalakítják a Szigethy Attila úti jelzőlámpás rendszert a Kodály Zoltán úttól a 821. sz. főút – Kálvária úti csomópontjáig tartó szakaszokon. Az átalakítás ezen a héten befejeződik, a munkálatok ideje alatt néhány csomópontot sárga villogóra kpacsolnak, az összehangolásban átmeneti hibák lehetnek, a várakozás hosszabb időt igénybe vehet!

• Felújítják a Szentiváni úton az autógyártó üzemhez vezető vasúti átjárót, ezért ma (12.14.) 04.30 – 17.00 óra között félpályás lezárásra számítsanak.

• Felújítják a Tinódi utca burkolatát, az építés idején az utcát időszakosan lezárják a forgalom elől.

Útkezelő Szervezet – Máthé- Tóth Péter
2007. december 14.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Aláírták a gázerőműves szerződést

Gönyű - Aláírták a fővállalkozási szerződést a Gönyűn épülő, 400 megawattos gázerőmű beruházója, az… Tovább olvasom