Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Győri közlekedési információk: december 10-11

Útfelújítás miatt továbbra is zárva van a forgalom elől a Móricz Zsigmond rakpart Tarcsay Vilmos és Kiss János utcák közötti szakasza.

A Kiss János út és Újkapu utca között viszont a forgalom mellett dolgoznak, folyamatosak a félpályás lezárások, ezért aki Révfalu felé haladna, érdemes elkerülni a munkaterületet az Újkapu utca – Apáca utca – Vörösmarty út – Móricz Zs. rkp. útvaonalon. Hétfőn és kedden aszfaltozás miatt újabb korlátozásokra kell számítani.

• Új forgalmi rend a Belvárosban! Megváltozott a Gárdonyi út forgalmi rendje, a Szent István út és Pálffy út között két irányban lehet közlekedni. Fontos: a Gárdonyi út fölérendeltsége is életbe lépett, tehát az Árpád út és Batthyány tér déli szakaszán elsőbbséget kell biztosítani a Gárdonyi úton haladók számára! Változott a várakozás rendje is, ne közlekedjenek megszokásból!

• Ismét torlódásokra kell számítaniuk a 14-es sz. főúton közlekedőknek a Széchenyi híd révfalui oldalán. Az Új Bácsai úti jelzőlámpás csomópontnál a haladó sávban egy meghibásodott fedlap miatt sávlezárás van érvényben, Révfali felé mindkét sáv telítetté válik.

• Lakópark építése miatt továbbra sem lehet közlekedni a Szitásdomb úton, ezért csak a Bácsai út használható. A lezárás előreláthatóan december végéig tart.

• A Belvárosban felújítják a Kazinczy és Czuczor Gergely utcákat, a sétálóutcai szakaszokra autóval nem lehet behajtani. Arra kérjük az engedéllyel rendelkezőket, hogy a Bécsi kapu téren – saját gépkocsijuk biztonsága érdekében – ne közvetlenül a ledeponált építőanyagok mellé parkoljanak, mert munkagépek és építőanyag szállítók közlekednek a tér Kazinczy utca oldalánál.

• Gázvezetéket cserélnek a Szent Imre úton a Magyar utca és a Vasvári Pál út között, forgalmi akadályokra nem, de parkolási tilalomra számítaniuk kell!

• A 2009. december 31-én érvényét vesztő behajtási engedélyek meghosszabbíthatók, illetve a Káptalandombi beléptetőkártyák érvényesíthetők 2010. évre az Útkezelő Szervezetnél Konkoly Tamásnál (96/516-186; www.utkezelogyor.hu)

Olvasóink írták

 • 4. kikelet_ 2009. december 10. 16:31
  „#2: nem tudom, hogy szándékosan hoztad-e az ablakkeretes példát, de a Frigyes-laktanya felújításánál kb. fél-1 éve abba is bele tudott kötni!”
 • 3. xkutya 2009. december 10. 06:39
  „Kedves cikk író, legyen szíves friss híreket írni!!!

  "Ismét torlódásokra kell számítaniuk a 14-es sz. főúton közlekedőknek a Széchenyi híd révfalui oldalán. Az Új Bácsai úti jelzőlámpás csomópontnál a haladó sávban egy meghibásodott fedlap miatt sávlezárás van érvényben, Révfali felé mindkét sáv telítetté válik."

  2009-12-07-én be is fejezték a javítást!”
 • 2. Hedon 2009. december 09. 19:45
  „#1

  Ezt Fiegler-nek a szakállas ökörségvédőnek köszönhető.
  Másfél hónappal csúszott a kezdés ennek az ökörségvédő
  gáncsoskodása miatt.
  Szerinte nem fagyálló a tardosi mészkő (amiből a járda készült).
  Csak tudnám hogy ehhez mint ökörségvédőnek egyáltalán mi köze ?
  Legközelebb már az ablakkeretek anyagtípusát vagy az üvegablakok
  fényvisszaverő képességét is vizsgálni fogja.
  Egyébként pont ez volt a célja. Várható volt , hogy sokan az előzményekre
  már nem fognak emlékezni, csak arra hogy nincs kész karácsonyra.”
 • 1. Spitfire 2009. december 09. 18:51
  „azért az ciki, hogy a Kazinczy utcát nem tudták befejezni a karácsinyi vásárra. bezzeg az adóforint, jól jön a kereskedőktől, mi?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyalogos Mikulást gázoltak el Téten

Az ismeretlen gépkocsivezető megállás és segítségnyújtás nélkül hajtott tovább. Tovább olvasom