Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

Győri közlekedési információk 01.23.

Győr - A városban több helyen kell építkezések, karbantartások miatt korlátozásokra számítani. Átadják a forgalomnak a Szauter utca új szakaszát.

Nagyobb térképre váltás

Az útkezelő szervezettől kapott tájékoztatás szerint szerdától megnyitják a forgalom előtt a Szauter utca új nyomvonalú szakaszát a Tihanyi Árpád út és Fehérvári út között. Az új útszakasz forgalomba helyezésével tehermentesül az Ifjúság körút, gyorsabban lehet átjutni a város dél-adyvárosi szektorán Szabadhegy–Marcalváros–Ménfőcsanak irányából Gyárváros–Bácsa irányába. A Fehérvári út régi nyomvonaláról a Zöld utcai jelzőlámpás csomópont igénybevételével, a hídon át, a Szövő utcai lehajtón tudnak a közlekedők ráhajtani az új szakaszú Szauter utcára.

Ipari búvárok tisztítják a csatornarendszert a Puskás Tivadar utcában az Ipar utca és az Iparcsatorna közötti szakaszon, a fél útpályát lezárták a forgalom elől.

Gázszivárgás miatt lezárták a fél útpályát a Bácsai úton a 14. sz. főúti csomópont előtt. A buszmegálló forgalmát korlátozták, figyelmesen kerüljék a munkaárkot, mert a jelzőlámpás irányítás közelében van a félpályás lezárás.

Ipari csarnokot építenek a Szentiváni úton a Hecsei úti felüljárónál, sárfelhordás miatt csúszásveszélyre számítsanak.

Áruházépítés miatt sebességkorlátozásra, a munkagépek munkavégzése miatt sárfelhordásra kell számítaniuk a 83. sz. főút városi szakaszán és a Pápai út csomópontjában.

A tavalyi évre vonatkozó belvárosi behajtási engedélyeket január 31-ig lehet meghosszabbítani az útkezelő szervezetnél. Az engedéllyel kapcsolatos részletekről az 516-186-os telefonszámon lehet érdeklődni Konkoly Tamásnál.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Diagnózis: eladni és racionalizálni

Győr - Mint arról a Kisalföldben beszámoltunk már, Győr kulturális stratégiáját Sándor János és… Tovább olvasom