Kisalföld logö

2018. 11. 16. péntek - Ödön 2°C | 10°C Még több cikk.

Győri közlekedési információk - október 20-22.

Út- és közműépítés miatt lezárták Kisbácsán a Szitásdomb utat a Sárási út és Sárás között, használni csak a Bácsai utat lehet. A lezárás előreláthatóan december elejéig tart.

• Forgalmi átalakítás kezdődött a Gárdonyi utcában a Bajcsy-Zs. út és Árpád út között, itt várakozósávot alakítanak ki, az Árpád és Szent István út közötti szakaszt kétirányúsítják. Az átépítés során a Szent István úton és a Nádor aluljáróban egy-egy sávot lezárnak a forgalom elől az úgynevezett terelősziget részleges elbontása miatt. Az átépítés idejére a Gárdonyi úton megállási tilalmat rendeltek el és félpályás lezárásra kell számítani.

• Útfelújítás miatt lezárták a forgalom elől a Szövő utcát, a Kálvária út szervizútját a Galamb és Hold utcák között, a Szalma utcát és a Márvány utcát. A felújítás alatt autóval behajtani tilos.

• Vízcsőtörés miatt útszűkület van a Teleki úton a Szent István úti csomópontnál.

• Csatornavezetéket cserélnek az Attila utcában a Corvin és Bartók Béla utcák között, az utat lezárták a forgalom elől.

• A 2009. december 31-én érvényét vesztő behajtási engedélyek meghosszabbíthatók, illetve a Káptalandombi beléptetőkártyák érvényesíthetők 2010. évre az Útkezelő Szervezetnél Konkoly Tamásnál (96/516-186; www.utkezelogyor.hu)

Olvasóink írták

  • 2. humer 2009. október 21. 17:20
    „Árpád utca: kerékpárutat vezetnek járdára, vagy a turkálóba :)”
  • 1. tber 2009. október 21. 10:42
    „Egyébként az Árpád út Teleki u csomópontjában mi készül? Ettől függetlenül csak gratulálni lehet a felújítást szervezőknek, hogy sikerült elsajátítani a budapesti közlekedésszervezést. Lassan már a Mosoni Duna túloldalára sem lehet átjutni normál idő alatt. Lehet, hogy oda születni kell? Pedig mindig nagy csimbumm közepette adnak át időként felújított szakaszokat néa 50 de néhol akár 100 m-t is. Akkor mindig van nyilatkozó, hogy megcsináltuk, de ilyen híreket miért nem publikálják olyan nagy hírveréssel.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Negyed óra alatt félmillós lopás Győrben

A Fehér Miklós Kollégiumból negyed óra alatt laptopokat és karórát lopott egy férfi. Tovább olvasom