Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 09. 03. csütörtök - Hilda

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Győr hírei, győri hírek > Győri kórház: májusra szerkezetkész az új épület

Győri kórház: májusra szerkezetkész az új épület

Májusban tarthatják a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház szerkezetkésszé váló új épületének úgynevezett bokrétaünnepségét.

mti - 2012.04.19. 07:49
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Májusban tarthatják a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház szerkezetkésszé váló új épületének úgynevezett bokrétaünnepségét, a 11,3 milliárdos projekt 4 milliárdos eszközbeszerzési részére kiírt pályázat eredményét pedig napokon belül hirdethetik ki.

Tamás László János főigazgató főorvos az MTI-vel azt közölte, hogy a kivitelezés egyszerre több helyszínen folyik és ütemterv szerint halad. Jelenleg a 8,3 milliárd forintos beruházási költség csaknem ötödénél tartanak. Az új, emelt szintű szolgáltatást kínáló "hotelépületnek" - amelynek az alapkövét fél éve tették le - már az utolsó szintjét építik a szakemberek. (A 26 ezer négyzetméteres részlegben 460 ágyon kezelik majd a betegeket.)Győri kórház: májusra szerkezetkész az új épület

Az intézmény történetének legnagyobb rekonstrukciója során már tavaly ősszel elkészült az "A" épület tetején lévő, éjjel-nappal használható helikopter-leszállópálya, amelynek az engedélyeztetési eljárása még tart, ezért azt a pilóták csak saját felelősségükre használhatják.

Március végén lezárultak a "B" épület felújítási munkálatai, mostanra az intenzív, a gyógyszerészeti és a radiológiai osztály teljesen megújult – közölte a 2013 májusában záró projekt állásáról szólva a főigazgató. Megjegyezte: az épületrészek három évtizeddel ezelőtti átadása óta azokon most végeztek először nagyfelújítást.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 3. borsmenta 2012.04.20. 07:42

1. Primax

Bezzeg hétvégenként van kapacitás a részeg kiskorúak fényképezésére...

Moderálásra küldöm 2. gte325 2012.04.20. 05:43

Hurrá! Végre egy betartott választási kampányígéret! Tatabánya (fel)bukott ex-pap-szadesz-független-fityeszes pógármestere még seggevége csabatriónak való hatalomátjátszása közben minden helyijáratú autóbuszon azt hirdette: "új kórházat építünk!" és csak néhányan gondoltunk arra halkan, hogy : minek? Szegénykém vagy húsz évvel volt lemaradva, igaz körülötte polgármestersége idején (20 éven át!) megállt az idő. Igaz, kórházépítési terveihez azt sem tette hozzá, hogy hol?!

Moderálásra küldöm 1. Primax 2012.04.19. 08:19

Szép ! ! !
Majd elképzeljük, hogy - most - kb. milyen is lehet...:)
Csak egy kis fantázia kérdése az egész.
Nem is kell fénykép, minek ?Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...