Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Győri Jobbik: Rendőrök vagy pénzbehajtók?

"Fontos a közlekedésbiztonság érdekében a gyorshajtók kiszűrése, de a rendőri munka aránytalan eltolódása a traffipaxozás irányába elfogadhatatlan" - írja a Jobbik.

A Jobbik Győri Szervezete döbbenten értesült, a győri rendőrkapitány éves beszámolójában elhangzottakról. Horváth Csaba ezredes a csütörtöki győri közgyűlésen kijelentette: "áprilistól még többet fogunk mérni!".

A győri Jobbik sajnálatosnak tartja a rendőrség - egyébként is szűkös - emberi és anyagi erőforrásainak ilyen fokú pazarlását.

Természetesen fontos a közlekedésbiztonság érdekében a gyorshajtók kiszűrése, de a rendőri munka - utóbbi időben tapasztalt - aránytalan eltolódása a traffipaxozás irányába elfogadhatatlan.

Az egyenruhások az út szélén álló rendőrautók hátsó ülésén töltik munkaidejüket, ahelyett hogy érdemi bűnüldöző tevékenységet folytatnának.

A Jobbik kormányra kerülése esetén, visszaadja a rendőri hivatás becsületét anyagi és erkölcsi értelemben is. A lakosság érezni fogja, hogy a rendőrség érte és nem ellene van. A "Szolgálunk és védünk" jelmondat lesz ismét érvényben, a "Büntetünk és beszedünk" helyett!

Fodor Roland és Takács Krisztián országgyűlési képviselőjelöltek

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mészáros Mátyás átvette díjait

A 32. Magyar Sajtófotó Pályázat díjátadó ünnepségét és a legjobb képekből nyílt kiállítás… Tovább olvasom