Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

Győri Jobbik: felháborító, hogy Borkai egyszer sem szólalt fel a parlamentben!

Borkai Zsolt nem képviseli a győriek érdekeit a győri Jobbik szerint.

A Jobbik Győri Szervezete felháborodva értesült róla, hogy Győr város polgármestere és egyben fideszes országgyűlési képviselője, egyetlen egyszer sem szólalt fel a parlamentben, a 2013-as esztendőben.

Az álláshalmozó politikus a fenti megbízatások mellett, még a Magyar Olimpia Bizottság elnöki posztját is betölti. A Jobbik a kezdetektől fogva ellenezte a politikusi álláshalmozást, pontosan attól tartva, hogy az adott képviselő nem tudja megfelelően ellátni az egyenként is teljes embert kívánó feladatait. A Fidesszel szemben a Jobbik valóban az embereket képviseli az országházban! A megye legaktívabb képviselője 2013-ban is a jobbikos Magyar Zoltán lett. Messze a legtöbb felszólalás és indítvány fűződik az ő nevéhez a megyei képviselők közül.

Borkai Zsolt elégtelenre vizsgázott a győri emberek képviseletéből. Felszólítjuk, hogy képviselői megbízatása hátralévő idejében tegyen meg mindent azért, hogy a győri polgárok hangja is elérjen a magyar országgyűlésbe, hiszen ezért kapja a többszázezres képviselői tiszteletdíját!

Jobbik győri szervezete

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kevés beavatkozást kívánt a tábornok

A Győr-Moson-Sopron megyei katasztrófavédelem és a győri tűzoltóság szolgálatban lévő munkatársait köszöntötte az új év alkalmából Kossa György tűzoltó dandártábornok. Tovább olvasom