Kisalföld logö

2017. 01. 17. kedd - Antal, Antónia -6°C | 1°C

Győri Jobbik: Felelősen a Püspökerdőről

A Jobbik álláspontja szerint a Püspökerdő jelenlegi méltatlanul elhanyagolt állapota beavatkozást igényel.
Jobbik Győri Alapszervezetének közleménye: "A Jobbik Győri Szervezete óva int mindenkit attól, hogy akár olcsó politikai haszonszerzés, akár hirtelen érzelmi felindulás, vagy akár a városházi biztos többség tudatában erőből alkosson véleményt a Püspökerdő sorsáról. Az elmúlt hetekben kialakult vita hátterében a városháza márciusi bejelentése áll, miszerint 30 hektár erdő kivágásával a Püspökerdőben épülne meg a győri kajak-kenu pálya.

A Jobbik álláspontja szerint a Püspökerdő jelenlegi méltatlanul elhanyagolt állapota beavatkozást igényel. A győriek kedvelt kiránduló helyét meg kell újítani és egy XXI. századi városhoz méltó, a lakosság kikapcsolódását szolgáló területté kell alakítani.

A jelenlegi tervezetben szereplő kajak-kenu pálya megépítése kapcsán, több civil szervezet is jelezte aggályait a természetrombolásra hivatkozva. A sportág képviselői és több száz győri sportoló gyerek viszont örülne a pályának.

A Jobbik Győri Szervezete felkéri a városvezetést, hogy a Püspökerdő sorsáról folytasson párbeszédet a pártok képviselőivel, a civil szervezetekkel és a győri polgárokkal egyaránt! Kajak-kenu pályával vagy anélkül, de az elhanyagolt Püspökerdőnek szüksége van a megújulásra. Annak mikéntjéről azonban nekünk, győrieknek közösen kell döntenünk" olvasható a párt közleményében.hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Színesfém bűnper Győrben - Durva fenyegetés: A földdel teszünk egyenlővé - fotók a tárgyalásról

Érdekes vallomás: "Csak úgy jött az ötlet, hogy színesfémkereskedéssel foglalkozó céget alapítsak… Tovább olvasom