Kisalföld logö

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 3°C | 7°C Még több cikk.

Győri Jobbik - Megtisztítjuk Adyvárost

Adyváros jobbikos képviselőjelöltjei tisztában vannak a városrész régóta megoldatlan és újabban felmerülő problémáival.

A Jobbik győri polgármester- illetve képviselőjelöltjei, és a párt helyi ifjúsági tagozata is csatlakozott az országos szemétszedési akcióhoz: nem kevesebbre vállalkozunk, minthogy megtisztítsuk Adyváros közterületeit és játszótereit az oda nem illő szeméttől.

Városunkban egyre több gondot okoz a szemét, holott egy apró mozdulattal bárki tehetne a szebb és tisztább jövőért. Adyváros jobbikos képviselőjelöltjei tisztában vannak a városrész régóta megoldatlan és újabban felmerülő problémáival - közölte Takács Krisztián polgármesterjelölt.

- Gyermekeink biztonságának, környezetünk védelmének érdekében csökkenteni kívánjuk a hatalmas átmenő forgalmat, megoldást kívánunk találni a növekvő parkolási gondokra. Az elhanyagolt zöldterületeket felfrissítjük, szakszerű karbantartásáról a közmunkaprogram keretében gondoskodunk. Bővítjük az idős embereknek nyújtott szolgáltatásokat, a segélyhívó-rendszer teljes körű kiépítését, növeljük a fiatalok lakáshoz jutási támogatását. Közösségi házat hozunk létre, a gazdag kulturális élethez méltó körülményeket teremtünk.

Takács Krisztián polgármesterjelölt, Kovács László és Stróber Ádám, adyvárosi képviselőjelöltek is részt vettek a szemétgyűjtésben
Takács Krisztián polgármesterjelölt, Kovács László és Stróber Ádám, adyvárosi képviselőjelöltek is részt vettek a szemétgyűjtésben


A városrészben biztosítjuk a rendőrség állandó jelenlétét a közrend, az itt élők biztonságérzetének erősítése, a rongálások és egyéb szabály- illetve törvénysértések elleni erélyes hatósági fellépés érdekében. A Jobbik a szebb, nyugodtabb és biztonságosabb jövő érdekében dolgozik Adyvárosban is - olvasható Takács Krisztián tájékoztatójában.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eltűnik a gázcsonk a győri Ady Endre utcából

Olvasónk jelezte: egy kilógó gázcsonk miatt balesetveszélyes a járda az utcában. Tovább olvasom