Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 2°C Még több cikk.

Győri Fidesz Bajnairól: amihez hozzányúl, az elromlik

Bajnai Gordon egyszer már bebizonyította, hogy amihez hozzányúl, ott minden elromlik - közölte Németh Zoltán, a Fidesz győri alelnöke.

Bajnai  Gordon egyszer már bebizonyította, hogy amihez hozzányúl, ott minden elromlik - jelentette ki az Együtt-PM csütörtöki győri  sajtótájékoztatóján elhangzottakra reagálva Németh Zoltán, a Fidesz  városi alelnöke.  

Mint mondta: Bajnai kormányzása idején a gazdaság  zuhanórepülésben volt, a visszaesés meghaladta a hét százalékot, és  Bajnai Gordon kormányzásának egy éve alatt 30 ezer fiatal lett  munkanélküli.   

"Amióta azonban az alkalmatlan Gyurcsány-Bajnai-kormányt az  emberek elzavarták 2010-ben, azóta Győr és Győr-Moson-Sopron megye  lendületbe jött, végre nem szembeszélben halad, hanem az  Orbán-kormánynak köszönhetően hátszél fújja a vitorlánkat" - mondta,  hozzátéve, hogy ez a fejlődés az egész országnak biztonságot kell,  hogy adjon.  

Hangsúlyozta: a kormány által támogatott járműipari beruházások  révén élénkül a gazdaság, csökken a munkanélküliség, amely mostanra  ötéves mélypontra esett.   

"Bajnai Gordon politikája veszélyezteti az eddig elért  eredményeket, semmi szükség arra a szélsőséges gazdaságpolitikára,  ami megint a gazdagokat segíti" - jelentette ki arról beszélve: a  volt kormányfő, szemben azzal, amit a Fidesz tett, tesz kormányon,  adóemelést akar, pénzt elvéve a családok nagy többségétől, és a  bankoknak adva azt.  

Annak kapcsán, hogy Bajnai Gordon adományt vitt a győri  hajléktalanszállóra, utalt arra: a volt miniszterelnök  kormányzásának idején az adományokat még áfa-kötelezettség terhelte;  ennek eltörlése viszont a Fidesz-kormány egyik első intézkedése volt.  

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A gátak védenek a zöldártól - lakossági fórum Győrújfalun

A Duna-projekt vezetője megerősítette: a mosoni-dunai beruházások öt hónapot csúszhatnak, s csak jövő augusztusban fejeződhetnek be. Tovább olvasom