Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Győri Fidesz: a szocialisták nem tanultak a bukásukból

˝Győr és a Győr környéki falvak nem kérnek a szocialista gyűlöletkampányból! Ez a gyűlöletkampány az MSZP kudarca.˝

- A szocialisták semmit nem tanultak a 2010-es bukásukból: Győr és Győr környéki falvak ma nem kérnek a baloldal veszélyes gazdaságpolitikájából. Győr és a Győr környéki falvak ma nem kérnek a minimálbér csökkentéséből - nyilatkozta a Fidesz győri elnöksége.

- Ők most mégis mocskolódnak! Ez ma a Magyar Szocialista Párt: rombolás és uszítás. Az óriásplakátokon mocskolódás helyett a bocsánatkérésnek lenne helye azért, hogy eladósították, kifosztották, megnyomorították az országot.

Az MSZP azonban egyre csak süllyed Ron Werber gyűlölettel teli világába, egy olyan világba, ahol az utcákon, a plakátokon csak uszítás és hergelés van. Magyarország nem akar soha többé velük süllyedni, nem kér ebből.

Békét, nyugalmat, biztonságot és egy erős országot akarunk. Gyűlölködés helyett a magyar családok, a nyugdíjasok, a bérből és fizetésből élők, a hazai vállalkozások kezét fogva kimászunk abból a gödörből, amit a baloldal ásott.

Olvasóink írták

 • 6. szocdem 2013. március 27. 12:59
  „A hazájáért aggódó, és cselekvő baloldali emberként a leghatározottabban tiltakozom a Győri Fidesz állítása ellen!!

  Az MSZP nem baloldali párt!
  hogy lehet baloldali pártnak titulálni azt a pártot, ami 2010-ben maga is vezetői szinten elismeri, hogy "neoliberális" politikát folytatva vezette az országot a tragédiába?
  Hogy lehet baloldalinak minősíteni egy pártot, ami 2002-től az ország és a társadalom vezetési elveiben permanensen hivatkozott egy Giddens nevű szerző "Neoszociáldemokrácia" című könyvének teoriáira, ha azokat a szerző - mint tudományosan tarthatatlant - már 10 évvel azelőtt visszavonta, és beismerte hogy az eleve jobboldali alapvetéseket tartalmazott a baloldali szavazók megtévesztésére?
  Hogy lehet baloldalinak titulálni egy pártot, aminek egykori elnöke és kormányfője ma deklaráltan liberális, és jobboldali antikommunista nézeteket vall, és egy ilyen szellemiségű, újólag alapított pártba vonult ki az egykori kormánypárt vezetőivel??
  Hogy lehet baloldalinak nevezni azt a pártot, ami az európai baloldallal, a munkásosztállyal szemben is támogatja az IMF és az EB diktátumait, ami az államok szuverenitását veszélyeztetve, közvetetten nyomorba dönti a lakosságot?

  Úgy vélem, hogy mielőtt ilyen minősítést tesznek legalább a politikai alapfogalmak, a gazdasági és politikai valóság terén kellene tájékozódjanak, vagy ismerjék el hogy Önök is épp olyan egyszerű műkedvelők mint az ellenlábasaik!
  Tisztelettel egy BALOLDALI”
 • 5. DON 2013. február 02. 19:19
  „Nicsak, elkezdődött a kampány?
  Nincs egy kicsit korán?
  Ejaculatio praecox? - ma má gyógyszeresen tudják kezelni!

  Mi az oka, hogy nem szeretjük a fideszt? - a doktor válaszol:

  Korai kampányról akkor beszélünk, ha a fidesz szándéka ellenére (?) nem tudja megfelelően kontrollálni kampányának idejét, és a fejekbe hatolás előtt, illetve azt követően rövid időn belül, a partner kielégülése előtt következik be a kampány.
  A korai kampány fogalma viszonylagos. Viszonylagos, mert egy hónapok alatt bekövetkező kampány sem okoz semmi fennakadást a kapcsolatban, amennyiben a partnernek ez idő alattpozitiv élménye volt, ám egy hosszú idő után bekövetkező kampány is lehet az adott partnerhez képest korai, ha annak megelégedése később vagy egyáltalán nem következik be.
  A korai kampány komoly problémát jelenthet a párkapcsolatban. Ha a kampány a partner teljes megelégedése előtt következik be, ő kielégítetlen maradhat és sértődötté válhat, ami a partnerek közötti feszültség forrása lehet.

  Hát ezért...”
 • 4. sineiraetstudio 2013. február 02. 18:07
  „Tökéletesen igaza van mindhárom előttem kommentelőnek. Ha ebben az országban valaki gyűlöletkampányt folytat az nem a bal oldal.Kik rakták ki Simicska úr érdekeltségébe tartozó hírdető-táblákra a hazugság plakátjaikat? Megint elgurult valakinek a gyógyszere fideszéknlél? Azt nem értem, hogy miért reklamálnak azon, hogy nem Borkai úr reagál bizonyos dolgokra. Csak nem gondolják, hogy a MOB elnökének erre is lenne ideje? Éppen elég a sporttal foglalkoznia,. ezért választott annyi alpolgármestert. Ők viszont valószínű nem érnek rá.Kedves bazsifekete így aztán marad a Fidesz Győri elnöksége. Nekik meg már olyan rutinjuk van , hogy bármilyen ellenvélemény jelenik meg valahol , azonnal előveszik az "elmút nyócévet".”
 • 3. embertelen 2013. február 01. 15:29
  „A fidesz 2002-ben megbukott, nem tanultak az akkori hazugság és gyűlöletkampányukból ezért 2014-ben is meg fog bukni, legalább is a győri fidesz gyűlöletkeltő kampánya ebbe az irányba húzza a pártot. Kedves győri fideszesek, akinek vaj van a fején, azaz botrány és korrupciógyanús ügyletei vannak, az ne menjen a napra, azaz jobb ha egy kis önmérsékletet tanusít, mielőtt jönnek Borkai urat, meg a többieket meghallgatni az ügyészségről.”
 • 2. bazsifekete 2013. február 01. 14:39
  „Ugyanezt ellehet mondani a Győri Fideszről is.
  Ha a polgármestert kérdezik, miért a Fidesz győri elnöksége reagál rá?
  Ha a Városháza ügyvédjét kérdezik, miért a Fidesz győri elnöksége válaszol?
  Remélem Bukfenc úr és bandája okulni fog a körülötte zajló dolgokból és a győri polgároknak lesz annyi eszük, hogy nem voksolnak rá ismét.”
 • 1. szekelyse50 2013. február 01. 13:13
  „Valóban így van,sosem ismerték el hibájukat ,pedig lehet hogy azzal egy picit könnyítenének a butaságukon.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Akkreditált tájékoztató rendezvény az építésügyi változásokról

Azoknak a jogosultsággal rendelkező szakmagyakorlóknak, akiket az építési törvény módosításából… Tovább olvasom