Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

Győri Fidesz: a baloldal inkább a saját háza táján söprögessen

A tisztességes politizálás jegyében lehet megtalálni a választópolgárokkal a közös hangot Győrben - írja közleményében a Fidesz győri elnöksége.
˝Nagyon örülünk, hogy a győriek szavazataikkal továbbra is amellett a dinamikus fejlődés, tisztességes városvezetés és együttgondolkodás mellett tették le voksukat, ami az elmúlt 8 évben jellemezte Győrt.

Köszönjük szépen a sok bíztatást és támogató szavazatot, amelynek köszönhetően Borkai Zsolt polgármester a leadott szavazatok számának tekintetében – a megyei jogú városok között - a második legnagyobb arányú győzelmet aratta Magyarországon, a képviselőtestület pedig több mint 2/3-os többségben a Fidesz-KDNP jelöltjeiből tevődik össze˝ - írja közleményében a Fidesz győri elnöksége.

Hozzáteszik: ˝szomorú, hogy egy ilyen nagyarányú vereség után az MSZP nem a maga kudarcával és a győriek baloldaltól való elfordulásának okával van elfoglalva. Ideje lenne felismerni, hogy Győr és az itt élő becsületes emberek nem vevők a minden alapot nélkülöző sárdobálásra, az üres közhelyek hajtogatására. Ha a baloldal inkább a saját háza táján söprögetne, rájönne, hogy a tisztességes politizálás jegyében lehet megtalálni a választópolgárokkal a közös hangot Győrben!˝

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hetedikesek utaztak a Felvidékre

A Kisfaludy Károly Általános Iskola sikeresen pályázott a Tanulmányi kirándulások hetedikeseknek… Tovább olvasom