Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 2°C | 6°C Még több cikk.

Győri Búcsú: csak a név más

Tíz esztendővel ezelőtt rendezte meg először a győri Balázs Béla ÁMK a Győri Búcsút. A jubileumot idén a szervezők színvonalas szórakoztató programokkal kívánják emlékezetessé tenni. (Változás csak az intézmény nevében történt: július 1-jétől PÁGISZ ÁMK.)
Csütörtöki számunkban a Marcalváros II. területén tartandó, szintén augusztus 20-án és 10. Győri Búcsú néven megrendezett eseményről közöltünk programot. Ezúttal a PÁGISZ ÁMK környékének hasonló nevű programjának részleteit közöljük.

Zenés ébresztő után a délelőtt a gyerekeké

A hagyományokhoz híven a Rába Fúvószenekar zenés ébresztővel köszönti Marcalváros lakóit augusztus 20-án. A délelőtt a gyerekeké: játszóházak, légvárak, miniautók, aszfaltrajzverseny, Bende Ildikó és Cseh György gyermekműsora várja a kicsiket. A búcsút délben a fővédnök, Balogh József győri polgármester nyitja meg, majd az ökumenikus kenyéráldásra kerül sor.

Műsordömping délután

Délután szinte szünet nélkül követik egymást a műsorok: Szentendrei Klára nótaénekes, Csepregi Éva és Végvári Ádám, Bach Szilvia humorista, Charlie és Komár László neve garancia a jó hangulatra. S végül, de nem utolsósorban a búcsúk történetében eddig a leghosszabb ideig tartó tűzijátékban gyönyörködhetnek a búcsúlátogatók. A programról a PÁGISZ ÁMK-ban (Győr, Ikva u. 70.) kaphatnak részletes tájékoztatást az érdeklődők.

Programok augusztus 20-án >> 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tízéves a Győri Búcsú

Felnőttkorba lépett Győr egyik nagy rendezvénye, a Győri Búcsú. 1994-ben, amikor az elsőt… Tovább olvasom