Kisalföld logö

2017. 05. 28. vasárnap - Emil, Csanád 12°C | 24°C Még több cikk.

Győri Baloldal: az újvárosi lakosok elveszítik az egyetlen boltot

˝Az adyvárosi és belvárosi lakosok még szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen ők mehetnek a közeli CBA-ba...˝ - véli a helyi baloldal frakcióvezetője.

˝A Győri Baloldal felháborodva értesült arról, hogy a kormány súlyosan elhibázott politikája igencsak nehéz helyzetbe hoz számos győri szolgáltatást és a korábbi hírekkel ellentétben megszüntet több tucat győri munkahelyet is.

A vasárnapi zárva tartásnak köszönhetően ugyanis februártól Győrött is bezár egy nagy áruházlánc három üzlete. Az adyvárosi és belvárosi lakosok még szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen ők mostantól mehetnek a közeli CBA-ba, az újvárosi lakosok azonban elveszítik az egyetlen boltot is, ahol eddig a bevásárlásaikat intézhették.

Tisztelettel kérdezzük Simon Róbert Balázs és Kara Ákos országgyűlési képviselő urakat, hogy milyen lobbi- vagy más tevékenységet kívánnak tenni annak érdekében, hogy ez, a szakmai és érdekképviseletekkel érdemben nem egyeztetett törvény ne lépjen életbe˝ - juttatta el közleményét szerkesztőségünknek Pollreisz Balázs, a Győri Baloldal frakcióvezetője.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem emelt falat Alfréd, de továbbjutott a Rising Starban

Megosztotta a zsűrit a győri Fehérvári Gábor Alfréd produkciója. Az énekes a veszélyzónába került,… Tovább olvasom