Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Győri anyuka 7500 eurót keres havonta otthon? Nekünk komoly kétségeink vannak!

Az interneten terjedő link szerint bizonyos Maria Shutova - aki Győrben él - havonta 6000-7000 eurót keres online munkával. Ön ismeri a hölgyet?
A mesébe illő történetet ide kattintva olvashatják el. Dióhéjban összefoglaljuk a lényeget: fiatal kismama tavaly elvesztette az állását, majd rátalált a Paid Surveys At Home nevű oldalra, ahol a munkájáért havonta 6000-7000 eurót kap.

Utóbbi honlap szerint a főprofil fókuszcsoportos felmérések végzése, vagyis új termékeket, mozifilm-előzeteseket kell értékelni, véleményezni. A cikk igazi happy enddel zárul: Maria Shutova és családja nemrég megvásárolta élete első BMW-jét, majd a napfényes Hawaii szigetére elutaztak vakációzni.

Az írást közlő CareerJournalOnline.com ugyan egész komoly dizájnnal felvértezett honlap, ám egyetlen élő link sem működik rajta.

Az legalább ilyen érdekes, hogy pár perces Google-keresés után a következőre kellett rájönnünk. Nem csupán Maria Shutova keres havonta 6000-7000 eurót Győrből, hanem még egy kisalföldi anyukának, bizonyos Melissa Johnsonnak is jól megy. Az ő bére kereken 8000 dollár. Utóbbi hölgynek a fotója egyébként kísértetiesen hasonlít Maria Shutovára.


Kattintson a nagyobb Mariáért!
Kattintson a nagyobb Mariáért!


Kattintson a nagyobb Melissáért!
Kattintson a nagyobb Melissáért!


Sanaa Al-Kazaz arab hangzású neve ne tévesszen meg senkit: ő szintén átlagos kismama Győrből és 7500 dollárt keres havonta. Igaz, a fotója legalább nem ugyanaz, mint Maria Shutováé és Melissa Johnsoné.


Kattintson a nagyobb Sanaaért!
Kattintson a nagyobb Sanaaért!A szóban forgó linkeket elküldtük egy darnózseli Olvasónknak. A gyanúnk ugyanis az volt, hogy a mesés gazdagodásról szóló cikkek IP-cím alapján azonosítják és helyetesítik be a település nevét - nem kellett nagyot csalódnunk.


Kattintson a nagyobb darnózseli Mariáért!
Kattintson a nagyobb darnózseli Mariáért!


Ez egyben azt is jelenti: ahol megnyitják a linket, ott jó eséllyel annak a településnek a nevét dobja majd be az oldal.

Végezetül, ne feledjék: Önök egy nagyon szabad országban élnek, szabadon hozhatnak döntéseket, de ha a véleményünkre kíváncsiak, inkább nem próbálnak meg Maria, Melissa és Sanna nyomdokaiba lépni.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az év kiállítására készülnek a Rómer múzeumban

Gróf Batthyány Gyula művészi rehabilitációjára készülnek a győri Rómer-múzeumban, ahol most először… Tovább olvasom