Kisalföld logö

2017. 06. 28. szerda - Levente, Irén 22°C | 33°C Még több cikk.

Győrben találkoznak a Lions klubok

A hagyományos Lions-napi programsorozatot idén Győrben rendezik meg, a vendéglátó ezúttal a Győr Első Lions Club és a Győr Arrabona Lions Club. A hétvégi esemény célja a klubok munkájának bemutatása és népszerűsítése.

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége idén is megrendezi a Lions-napi programsorozatot, a kétnapos hétvégi rendezvényt ezúttal Győrben szervezik meg. A nyílt napok célja a Lions-mozgalom szélesebb körnek való bemutatása, a klubok népszerűsítése – tájékoztatott dr. Solymosiné dr. Kiss Ilona. A Győr Első Lions Club soros elnöke hozzátette: a programok ingyenesek, mindenkit sok szeretettel várnak.

A programok pénteken a Lions képzőművészeti tárlat megnyitójával kezdődnek, s szombaton ünnepi hangversennyel érnek véget (a részletes program megtekinthető a www.lions.hu weboldalon). Az események helyszínein a Győr Első Lions Club és a Győr Arrabona Lions Club mutatkozik be a nagyközönség előtt, ezen civil szervezetek karitatív tevékenységét ismerhetjük meg közelebbről.

A soros elnök a Győr Első Lions Club eredményei közül kiemelte: a hagyományos vállalkozói esten összegyűlt két és fél millió forintból a devecseri gyerekeket támogatják, 25, az iszapkatasztrófa által testileg vagy lelkileg sérült diák számára nyújtanak ösztöndíjat. Ezenkívül a klubgyűlések is megújultak: a kulturális, szórakoztató programokkal egybekötött találkozókat minden alkalommal más helyszínen szervezték meg.

Dr. Solymosiné dr. Kiss Ilona szeptember óta a klub soros elnöke, s júniusig tölti be ezt a posztot. Eddigi tevékenységéről és tapasztalatairól így nyilatkozott: „Nagyon sokat tanultam ebből a munkából, rengeteg olyan emberrel és problémával szembesültem, amivel egyébként nem, vagy csak a rádión, tévén keresztül találkoztam volna. Úgy érzem, ez alatt a pár hónap alatt a sokrétű tevékenység által kitárult előttem a világ."

Civilben is sikeres

Dr. Solymosiné dr. Kiss Ilona, a soros elnök a Kálvária Hotel cégvezetőjeként is jó eredményeket könyvelhetett el tavaly: a szálloda 2010-ben elnyerte a Magyar Turizmus Minőség Díjat. A kitüntető címet már másodjára ítélték a győri hotelnek, első ízben 2006-ban kapták meg ezt az elismerést.

Olvasóink írták

  • 1. háté 2011. április 10. 09:31
    „Na itt kellene kezdeni a "civil" szervezetek eltakarítását!---micsoda "színjátékot" játszanak, vagy nem is játszanak?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A játékbabáktól a népviseletes babákig

Megnyílt Győrött, a József Attila Művelődési Ház kiállító termében Hegyi Tiborné, a Győri Babaklub… Tovább olvasom