Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Győrben moziztak a Zimmer Feri 2. sztárjai

A kisalfold.hu játékának nyeretesei az alkotókkal együtt nézhették meg a legújabb magyar mozifilmet, a Zimmer Feri második részét.

Portálunk szerencsés nyertesei a rendezővel és a szereplőkkel együtt nézhették meg a Zimmer Feri 2. című filmet vasárnap este a győri Cinema City-ben megrendezett közönségtalálkozón.

Tímár Péter elárulta, hogy nem tervezte a tizenkét évvel ezelőtt bemutatott Zimmer Feri folytatását. A rendezőnek hirtelen ötletként pattant ki fejéből a második rész, melynek forgatókönyvét mindössze nyolc nap alatt írta. Beigazolódott, amire számítani lehetett: a Tímár Pétertől megszokott technikával groteszkre vágott mozgások tarkítják az alkotást.

Pogány Judit szerint a rendező által alkalmazott szokatlan technika a színészeknek új kihívást és lehetőséget jelentett. A színésznő kifejezte örömét, amiért megszületett a második rész. Szégyenlősen elárulta: nem rég tudta meg, hogy az általuk alakított famíliát Fikász családnak hívják.

Schell Judit elmondása szerint, rég okozott neki valami akkora örömöt, mint az a telefonhívás, melyben felkérték a forgatásra. A színésznő jó emlékként tekint vissza a munkálatok minden pillanatára.

Zimmer Feri 2 közönségtalálkozó - Győr (Fotó: Stróbli Norbert)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Árvízvédelem a Marcalon

A Marcal jobb partját érintő 4 milliárd forintos árvízvédelmi beruházás 80 ezer ember biztonságát szolgálja majd a tervek szerint. Tovább olvasom