Kisalföld logö

2018. 10. 20. szombat - Vendel 9°C | 19°C Még több cikk.

Győrben már videotelefonálhatunk

Vidéken elsőként Győrben is elérhető a harmadik generációs hálózat biztosította rendkívül nagy sávszélesség.

- A Pannon vezető mobilszélessáv-szolgáltatóként Győrben elsőként építette ki a videotelefonálást is lehetővé tévő hálózatot – mondta Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója a Kisalföldnek a hétfői starttal kapcsolatban. – A mobil videotelefonálás a távközlés fejlődésének több évtizedes ígérete, ezért is öröm számunkra, hogy Győrben most három hónapig ingyenesen kínálunk egy olyan szolgáltatást, amelynek segítségével a felhasználók otthon, munkahelyükön vagy éppen az utcán járva élő képen láthatják is azt, akivel mobiljukon beszélnek – tette hozzá.

Az ország egyre nagyobb területén kiépített mobil széles sáv lényegesen gyorsabb mobil internetezést tesz lehetővé. Ezenfelül nagy adatátviteli sebességgel érhetők el a WAP-on a mobil videók, tévéműsorok, élő adások, letölthető zeneszámok, illetve a vállalatok beszéd- és adatkommunikációját új szintre emelő szolgáltatások.
Az erre alkalmas készülékkel rendelkező Pannon-ügyfelek Budapesten már tavaly június 15-e óta kipróbálhatják a mobil széles sáv által lehetővé tett videotelefonálást (ez a mobil széles sáv egyetlen olyan eleme, amelyhez mindenképpen UMTS-lefedettség szükséges). A Győrből indított hálózaton belüli videotelefonálások a bevezetést követően három hónapig díjmentesek a számlás előfizetők részére. Használatához nincsen szükség speciális SIM-kártyára.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pólusvezetők programegyeztetése

A fejlesztési pólussá kinevezett hazai nagyvárosok nem egymással versenyeznek, ugyanazt akarják, de… Tovább olvasom