Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 08. 29. szombat - Beatrix, Erna

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Győr hírei, győri hírek > Győrben lesz az Audi beszállítói parkja

Győrben lesz az Audi beszállítói parkja

Győrött épül meg az Audi előszereldéket is magába foglaló beszállítói parkja – értesült egybehangzóan hazai és külföldi forrásokból az autopro.hu szakportál és a nol.hu.

munkatársunktól - 2012.06.28. 16:06
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Hetek, hónapok óta lázban tartja a közvéleményt, a szakmát, de nyugodtan mondhatjuk a politikát is, hol épül meg az Audi beszállítói parkja? Kezdetben Gönyű látszott befutónak, Becsey Zsolt Audi-ügyi kormánybiztos a médiának úgy nyilatkozott, legnagyobb esélye a Győr-Gönyű Országos Közforgalmi Kikötőnek van - számolt be az autopro.hu.

Győrött a városvezetés kitartó lobbizásba kezdett, ha már Győrben van az Audi, akkor a beszállítói park is ott legyen. Értesüléseink szerint a harc eldőlt, Győr nyert, Gönyűvel szemben. Borkai Zsolt győri polgármester és Thomas Faustmann, az Audi ügyvezetésének elnöke többször is tárgyalt a kérdésről.

A teljes írás itt érhető el >>
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

123 következő >> végére >>> 27 hozzászólás
Moderálásra küldöm 27. háté 2012.06.29. 20:26

17. load - nézz körül és rájössz, jelenleg Győr vezet!
- milyen városvezető az, akinek olyan tesz, ami normális embernek eszébe nem jutna, hogy kiiktattatja a törvényből az örökségvédelem jogát?
- vajon mi a jó francért teszi, talán az örökségek védelmében?
A Dunakapu téri bástya lerombolásáért, a Bécsi kapu tér feltúrásáért- mit akarnak mindkét helyre?
Neked- nekem a többi Győrinek mélygarázst! - érted, mert nekünk Győrieknek arra van szükségük a belvárosban.
- vajon mire vártak a belvárosban "üresen" álló házak? - a -TÖRVÉNYRE-hogy a szomszédos műemlék épületek, ne befolyásolhassák a kufárok építkezését!

Moderálásra küldöm 26. Mankapunka 2012.06.29. 18:02

DON

De engem nem is zavar,hogy <moderálva>ban van itt minden. Nem én tettem ilyenné,amilyen.
Még az az egy szerencse,hogy családfa többsége nem magyar.
Verheted a melled,hogy magyar vagy,aztán meg térden csúszva fogod a többi kezét csókolgatni. Múltból megélni nem lehet.
Mi neked az élményekben gazdag történelem? Mátyás óta csak csicskult a magyar?

Moderálásra küldöm 25. zsi-ci 2012.06.29. 16:52

22. xixi ! Kamuzol barátom elég rendesen!!! Engem is úgy vettek fel az audiba,hogy senki ismétlem senki ismerősöm nem volt,sőt még ráadásul másik megyéből is járok. Na,erre varrjál gombot! Szerintem,az lehet a háttérben,hogy a kedves barátaid vagy elhasaltak a teszten,vagy várólistán vannak és bármikor szólhatnak nekik,hogy jöhetnek.

Moderálásra küldöm 24. bojtár 2012.06.29. 13:01

aztán majd ha csomagol az audi is akkor mi lesz?

Moderálásra küldöm 23. load 2012.06.29. 11:27

19.Karlos
"A mukanélküliség problémája a 130.000es Győr és vonzáskörzetében pedig nem oldódik meg egy néhány ezres munkahellyel, pláne ha nem is a régióbol veszi fel az embereit, mint az Audi."
Furcsa ezt olvasni, mert a megye munkanélküliségi rátája 4,5%, ez 9170 főt jelent.
Az országos átlag 11,2%, Borsodban a közmunkával csökkent 22,8%-ra, Szabolcsban 23%-ra.
A "néhány ezres" audis munkásfelvétel igenis igenis jelentős, sőt bizonyos szakmákba munkaerő hiány van, amit a régión kivülről kell pótolni.

Moderálásra küldöm 22. xixi 2012.06.29. 08:32

20.Tomas - ezzel nem csak Te vagy így! Több ismerősöm van autószerelő végzettséggel, gyakorlattal, alap-közép némettel és szóba sem állnak velük, mert NINCS ismerősük benn a gyárban!!!
Viszont ismerek olyan lányokat, aki varrónő-, illetve fodrász végzettséggel bekerültek, mert a kedves papa, ill. barát (aki mérnök) elintézte.
Az álláskiírások legnagyobb részében diplomát kérnek, nagyon is sokan dolgoznak pl. Rejtős érettségivel, Eü-s érettségivel, Marketinges v. Művelődésszervező diplomával. És mindenki vkinek a vkije! .... hát nem tudom....ők tudják

Moderálásra küldöm 21. juhit 2012.06.29. 07:49

Egyébként a gönyüi vasútvonalnak még mindig nincs meg az engedélye állítólag. Akkor mit is akartunk volna, ha évek alatt erre sem vagyunk képesek mert elveszünk a bürokratikus engedélyeztetési útvesztőben....

19.

De hát csak külföldi multi van, magyar nincs. Kéne csinálni. Csak itt az a menő, ha "külföldi" a cég, mert ott kevesebb az adó. Amíg ilyen a hozzáállás, addig csak külföldi multik lesznek itthon.

Moderálásra küldöm 20. tomas 2012.06.29. 07:32

Az audiban nagyot csalódtam.Jelentkezett egy ismerősöm,aki nagyon is ért a szereléshez.Pl fünyiró-motor stb.Nem tanulta de van hozzá érzéke.Teszt sikerült -de sajnos nem kell.Tanult ember.Akkor ki kell??????????????? Sajnálom hogy nemkapott lehetőséget.Csak dolgozni akar.

Moderálásra küldöm 19. Karlos 2012.06.29. 06:21

" Győr a legkorruptabb város napjainkban " lehet prüszkölni, és szemellenzővel járni, de aki nyitott szemmel jár, tudja , hogy így van. Elég megnézni ki nyeri aberuházásokatt folyamatosan, és kik veszik meg azokat a telkeket, amelyekre jön a külföldi tőke. Akinek szemernyi információja is van a globalizációrol, az tudja mi folyik és mi miért van. Természetesen jó dolog hogy munkahyelyek létesülnek, de a dolog egészét nézve nagyon sokba lesz nekünk a multik által teremtett munkahely. A mukanélküliség problémája a 130.000es Győr és vonzáskörzetében pedig nem oldódik meg egy néhány ezres munkahellyel, pláne ha nem is a régióbol veszi fel az embereit, mint az Audi. A legnagyobb baj hogy a hazai vállalkozásokat már olyan szinten kicsinálták, hogy minimális részük tud csak egyáltalán megmaradni. A folyamat ha extrémre vesszük majd az lesz, hogy idejön még több multi, persze csak azok a mocsoktermelő gyárak akiknek a környezetvédelmi határértékeit már sehol Európába nem engedik… Tovább olvasom »

Moderálásra küldöm 18. bali00004 2012.06.28. 23:33

17. load 2012.06.28. 22:24
:-))))


27 hozzászólás123 következő >> végére >>>
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...