Kisalföld logö

2017. 10. 18. szerda - Lukács 12°C | 22°C Még több cikk.

Győrben látták Berényi Andrást

Győr - A győri Hild József Építőipari Szakközépiskola hagyományaihoz hasonlóan idén is megrendezte a diák- és Hild-napot. Rengeteg érdekes program várta az iskola tanulóit, sőt jelen volt egy régi diák is...
Színes, vidám és kreatív programok várták az Építőipari Szakközépiskola tanulóit az idei diák- és Hild-napon. A rendezvényen részt vett az iskola „öregdiája", R. Kárpáti Péter, a Barátok közt Berényi Andrása is.

Hild nap
A gyerek idei legnagyobb kihívását a Flinstone család autójára hasonlító jármű megalkotása jelentette. A kocsikat nemcsak esztétikailag, de működőképességük alapján is osztályozták, sőt gyorsasági versenyt is rendeztek a kőkorszaki-szakik mobiljaival. Emellett minden osztály kapott egy-egy országot, melynek híres épületeit aztán le kellett rajzolniuk. Az alkotásokat végül a zsűri elnöke, R. Kárpáti Péter bírálta el. A színművésszel órákat csevegett a tanulók. Beszélt diákéveiről, csínytevéseiről, a Barátok közt kulisszatitkairól, sőt, még egy-egy titkot is előre elárult a történetből.

Galéria kép
Akiknek ez sem volt elég, azoknak ott volt a gyöngyfűzés, az asztali-tenisz, a kötélhúzás, a floor-ball, a street-ball és a tanár-diák foci. Volt egy meglepetés is... A pirotechnikusok füstöt csináltak mire jött a tűzoltókocsi, amelyben tűzoltóknak öltözött diákok fékezték meg a lángokat. Végül a kötélhúzásban nyertes osztálynak el kellett húznia a 16 tonnás tűzoltóautót.

Olvasóink írták

 • 4. Pityesz 2008. április 20. 14:34
  „Pingi jól mutatsz a (baba)kocsiban! Minden tiszteletem a tiedxD”
 • 3. rebus 2008. április 18. 23:22
  „Hildesek szép volt külön köszönet azoknak makik egy kicsit is segített hogy a diáknap sikeres legyen!!külön köszönet a tűzoltóknak Sebők tibor tanárúrnak!!!R Kárpáti Péternek!!és a többieknek!!Ja és köszönet a kisalföldnek és fotósuknak Krizsán csabának:):)
  üdv: diákelnök Takács Rebeka”
 • 2. Fióka 2008. április 18. 19:36
  „A DÖK nevében meg is köszönöm a dícséretet. Örülök, hogy megint sikerült egy jó diáknapot összehozni. Remélem a következő is sikeres lesz. Majd ráfekszünk a témára. Hajrá HILD!!”
 • 1. pixie 2008. április 17. 19:27
  „Végül az eső ellenére is jól sikerült a diáknap! Köszönet a lelkes tanárgárdánák akik mindent bevállalnak( még a bikát is:) és a DÖK -ös szervezésnek!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

XVII. Gyakorlós Hét: Diákok, pedagógusok emlékeket gyűjtenek

Győr - A győri tanítóképzés 230 éves múltja előtt tisztelegve a Nyugat-magyarországi Egyetem Öveges… Tovább olvasom