Kisalföld logö

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 12°C | 23°C Még több cikk.

Győr: útlezárás és éjszakai járatok a nyárzáró rendezvény miatt

Augusztus 27-én (szombat) a Négy Évszak Fesztivál nyárzáró rendezvénye miatt útlezárásokra számítsanak a közlekedők.

A helyi, valamint az 1-es és a 85-ös főúton közlekedő helyközi autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek - tájékoztatott a Kisalöld Volán.

2011. augusztus 27-én 00.00 óra és 20.00 óra között a Szent István útnak az Aradi vértanúk útja – Baross Gábor híd közötti szakasza lezárása esetében: az 1-es és a 85-ös főúton nyugat felé illetve felől közlekedő helyközi autóbuszjáratok a Baross Gábor híd helyett a 821-es főút – Szigethy Attila út – Zrínyi utca útvonalon közlekednek, ezért egyik irányban sem érintik Győr, Eötvös park megállóhelyet.

A Révai Miklós utca, forgalmi iroda megállóhelyről induló helyi járatok a Szent István úton keresztülhaladva az Aradi vértanúk útja – Árpád út – Teleki László utca útvonalon közlekednek és térnek vissza eredeti útvonalukra. Az 5, 6, 11, 22, 22A, 30, 30A, 31, 33, 37, 38 jelzésű járatok a Városháza megállóhely helyett az Aradi vértanúk útja, Megyeháza megállóhelyen állnak meg. A 12, 15A jelzésű járatok változatlanul a Városháza melletti megállóhelyen (a középszigetnél) állnak meg.

Az 1, 2, 7, 8, 14, 17, 17A, 17B, 23A jelzésű járatok Sziget, Újváros, Pinnyéd irányában a Teleki László utca – Bajcsy Zsilinszky út – Aradi vértanúk útja útvonalon közlekednek. Nem érintik az Aradi vértanúk útja, Megyeháza megállóhelyet, de a Bajcsy Zsilinszky úton a Baross Gábor út kereszteződése előtt (a Rossmann áruház mellett) létesített ideiglenes megállóhelyen megállnak. A Belváros irányában a Jókai utca – Szent István út – Honvéd liget - Aradi vértanúk útja – Árpád út – Teleki László utca útvonalon közlekednek az autóbuszok.

A lezárások további részleteit itt olvashatja >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Államalapító királyunkra emlékezünk - Megyei kitüntetettek

A Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat az idei esztendőben is ünnepi közgyűlés keretében emlékezik… Tovább olvasom