Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 4°C Még több cikk.

Győr polgármesterét, Borkai Zsoltot választották az új MOB-elnöknek

Borkai Zsolt MOB-elnökként arról nyilatkozott elsőként, hogy tervezik egy multifunkcionális csarnok építését Győrben.

18 óra 53 perc

A Győri Audi ETO-Krim Ljubljana BL-mérkőzést "törzshelyén" tekintette meg a Magvassy-csarnokban Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság frissen megválasztott elnöke, Győr polgármestere, olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász.

Borkai Zsolt a ViaSat3 csatornának elmondta: tervezik egy multifunkcionális csarnok építését Győrben, amely új otthona lehet a helyi csapatnak.

Borkai amúgy rendszeres nézője a klub meccseinek.

12 óra 11 perc

Schmitt Pál köztársasági elnök, aki augusztus 5-én mondott le MOB-elnöki tisztségéről, tiszteletbeli elnök lett. Az olimpiai bajnok tornász Borkai az egyetlen jelölt volt az elnöki posztra, 141 igennel és három nem voks mellett választották meg. Megbízatása - akárcsak az elnökségé - 2012-ig szól.

A 45 esztendős sportember - aki lólengésben az 1988-as szöuli olimpián és az 1987-es rotterdami világbajnokságon lett aranyérmes, nyújtón pedig Európa-bajnokságot nyert 1985-ben Oslóban - megválasztása után elmondta, tudatában van, hogy nagy felelősséggel jár a MOB vezetése, amelynek eredményessége mellett társadalmi elismertsége folyamatosan nőtt.

Hozzátette: a sport terén várható változás további lehetőséget és felelősséget jelent a MOB-nak, a sportági szövetségekkel, köztestületekkel együtt kell kidolgozni a sportirányítás és a -támogatás új rendszerét.

Borkai korábban jelezte, megválasztásakor leköszön az Országgyűlés rendészeti és honvédelmi bizottsági tagságáról. A többi tisztségéről - mivel a MOB elnöke társadalmi munkában látja el feladatát - nem kíván lemondani.

Schmitt Pál, akit a közgyűlés egyhangúlag választott meg tiszteletbeli elnöknek, azt mondta, az elmúlt 21 évre visszatekintve az egyik legfontosabbnak azt tartja, hogy sikerült a magyar közgondolkodásba beépíteni az olimpiai eszmét.

Emlékeztetett rá, hogy köztársasági elnökké választásakor három dolog mellett tett hitet, ezek közül az egyik az volt, hogy a sport is bekerüljön az alkotmányba.

Kiemelte, elnöki csúcspontjai között szerepel, amikor olimpiai aranyérmet adhatott át, először az 1988-as szöuli játékokon éppen Borkai Zsolt nyakába akaszthatta az első helyért járó medált. Schmitt Pál az önállóság visszanyerése, 1989 óta állt a MOB élén, 2009 januárjában hatodszor kapott bizalmat.

Ő volt a MOB első olimpiai bajnok elnöke, párbajtőrben kétszeres ötkarikás aranyérmes. A NOB-nak 1983 óta tagja. Idén előbb az Országgyűlés elnökévé, majd köztársasági elnökké választották, ezután mondott le MOB-elnöki posztjáról.

Mint köztársasági elnök Schmitt a fennálló rendelkezések értelmében nem lehetne civil szervezet tagja, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagjaként azonban - az Olimpiai Charta előírásai szerint - a nemzetközi olimpiai mozgalmat képviseli Magyarországon.

Olvasóink írták

127 hozzászólás
 • 127. annobon 2010. november 24. 12:50
  „"amúri partizánok dalát már " Völgyvidéken és hegygerincen át... Anno még alapkiképzéses koromban menetdalversenyen is indultunk ezzel a nótával. (Jól ki is estünk.) Kezdem már azt hinni, hogy valami Dr.Prof.Nobeldíjas társadalomkritikus és Pulitzer-díjas újságíró veszett el benned, olyan magasröptű és sefüle se farka irományaid vannak, hogy komolyan mondom, a Lenin-összesben nincs ennyi maszlag, mint amiket itt összehordasz. De esetleg megpróbálkozhatnál lelkes (fórum)írói munkásságodat nyomtatott sajtó formájában is megjelentetni, biztosan nagy sikered lenne egy-egy karácsonyi könyvvásáron... :)))”
 • 126. szocdem 2010. november 24. 12:09
  „125. annobon 2010.11.24. 10:48
  "Mondjuk Moldova legalább egy elismert író már jópár évtizede, "

  Anélkül hogy vitatnám írói munkásságának eredményét meg kell jegyeznem, hogy politológiailag és közgazdaságilag egyáltalán nem képzettebb mint Te, sőt ebben a vonatkozásban - az itt (köztünk) folyó vita tárgyában - teljesen tájékozatlan.
  Mielőtt azonban a politológiai, és közgazdasági alapképzettséged forrássává emelnéd ezt az egyébként igen kiváló művészt, szeretném leszögezni: Moldova a közhiedelemmel ellentétben nem rendszer, hanem társadalomkritikus volt, aki nem véletlenül írt sok sporttémájú dolgozatot - mást a proli nem olvasott, a sportrovaton kívül.
  A politikia szinezetű kihallások a dolgozataiban Aczél elvtárs tetszését is elnyerték, ezért futhatott be fényes karriert, mivel ezek nem voltak kemény állásfoglalások a Kádárista leninista ostobaságok ellen, sőt, erősitették is egy kicsit - az olvasókon keresztül - az össznépi butaságot ami aKádár korszak táptalaja volt.
  Mindazon által sajnálom hogy Clinton zenei munkássága nem képezi a politológiai ismereteid alapját- bár hivatkozod - így sosem tudhatjuk meg, hogy szerintetek a dúr, a gisz és az áisz miképp befolyásolja a gazdasági-fizikai valóságot. A szinkópákról, vagy az amúri partizánok dalát már nem is említeném, mert túl bonyolítanám a megértését annak amit így sem értesz.”
 • 125. annobon 2010. november 24. 10:48
  „"Moldova? A Kertészet szőlészetben is megjelent már pár cikke, tehát a kádárizmus, meg a bolsik vonatkozásában tényleg autentikus forás lehet a tudományos ismereteid megalapozására...:))" Jah, Bill Clinton meg szaxofonozott is, de attól még ő volt az USA elnöke! Mondjuk Moldova legalább egy elismert író már jópár évtizede, mondjuk "szocdem"-el összehasonlítva. Jah és világos, tárgyszerű és érthető stílusban fogalmaz, nem pedig érthetetlenül magasröptűnek tűnően... :D”
 • 124. szocdem 2010. november 24. 10:15
  „121. Tabornok 2010.11.24. 05:09

  Borkainak még nem volt annyi ideje hogy olyan nagy beruházásba kezdjen...

  Nem akarok ötleteket adni nekei, de az elvtársa - mindenki diploma mentes Kósa Lalija - elébb szétverte Debrecen belvárosát, abból szerzett egy csomó pénzt, és máris tudott Főnix csarnokot, meg egy ébb világra szóló objektumokat megépítettni. (Na persze csak a haverokkal és csakis tripla áron)
  Egyébként ez nem polgármester függő, hanem önkori testületi elhatrozás kérdése. De most adott a lelkes többség, akár űrkikötőt is megszavazhatnak - majd veszünk hozzá téglajegyet, meg jegyezzük az új békeköcsönöket...”
 • 123. szocdem 2010. november 24. 10:06
  „122. annobon 2010.11.24. 08:47

  "Kádár gyilkolászásáról és a többi felsorolt nevekről nemrég olvastam például Moldova György: Kádár című kétkötetes könyvét."

  Moldova? A Kertészet szőlészetben is megjelent már pár cikke, tehát a kádárizmus, meg a bolsik vonatkozásában tényleg autentikus forás lehet a tudományos ismereteid megalapozására...:))

  Ofoltuk???

  Talán olvass utánna magadnak. Borkai kinevezése kapcsán a fidesz mutyiról, meg a bolsi tipusú álláshalmozásról folyt az írás, amikor is Te:

  "107. annobon 2010.11.22. 08:12
  102-höz: "Mondjuk sok vizet nem zavartok, mert a kutya sem tud rólatok ebben az országban." Szocdemes off-témához csak annyit, hogy igaza van Patriotnak! Mai magyar szocdem = törpe minoritás! Mintha nem is léteznének."

  beszálltál egy hozzád hasonló alapon "képzett" nick személyeskedő támadásának megerősítésébe, (Neki volt annyi esze, hogy nem harcolt azzal az eszközzel ami nincs neki és elhallgatott)

  Egyébként ajánlom az internet rejtelmeit elg sok anyag cáfolja a "tudásodat", amit egy sima elvi, hanem egy jellemzően személyeskedéssel kezdődő vitában szerettél volna tudományként beállítani. Sajnálom hogy szerinted ezért is én, meg a szocdemek a hibásak:)))))))))”
 • 122. annobon 2010. november 24. 08:47
  „120-hoz csak annyit, hogy nem vagyok elvtárs, soha nem is voltam párttag és most sem vagyok egy párt tagja sem. Barátod meg legkevésbé vagyok, mégha többször is így szólítasz. "miért volt jogos Kádár gyilkolászása, stb - ezt - ahogy írod - rajtad kívül senki nem értette meg...
  Nem mondtakel neked mindent MArozsánról, Nyers Rezsőről, Kéthly Annáról, Peyer károlyról, és azt sem tudod ki volt GYőr szocdem képviselője." Tévedsz, mert nyitott szemmel járok a világban és érdekel a történelem. A magyar is és a nemzetközi is. Kádár gyilkolászásáról és a többi felsorolt nevekről nemrég olvastam például Moldova György: Kádár című kétkötetes könyvét. Ajánlom neked is, mielőtt bárkire ítéletet mondasz a saját szemszögedből! Béke Veled! (Kár, hogy felvettem a kesztyűt és mielőtt majdnem sikerülne lesüllyednem az alpári, mocskolódó és abszolút szubjektív-látásmódú szintedre, részemről befejezem a Veled való diskurzust. Már így is eléggé szétoffoltuk ezt a topikot.)”
 • 121. Tabornok 2010. november 24. 05:09
  „"Győr polgármesterét, Borkai Zsoltot választották az új MOB-elnöknek"
  Ettől, még mindig nem épül Győrben egy 50 m-es uszoda. Emlékoszlopot kellene állítani azoknak a győri polgármestereknek, akik sikeresen ellenálltak, uszodaépítési kezdeményezésemnek.
  Győr a folyók városa. 1962 óta nem épített a város még medencét sem, kivéve az élményfürdőt, ami nem uszoda.
  Magyarország egyetlen nagyvárosa vagyunk, akinek olimpiai bajnok, MOB elnők a polgármestere és a FŐ uszodánk egy 25 m-es vállalti uszoda. Nagyon le vagyunk maradva.”
 • 120. szocdem 2010. november 23. 18:49
  „annobon elvtárs!

  Te kiváló tudora a Leninizmusnak, és a szovjet rendszernek ahogy írod, és nem is vitatkozom veled ebben mert viztos hogy van, Téged anno erre képeztek ki. Ez a képzés, ez a tudás határozza meg a tudatod.

  De el kell hogy keseritselek: semmit nem tanítottak neked Polányiról, Galbrightról, Keynesről stb. mert azok egyetemére jártál. akik ideológiát csináltak abból, hogy az autentikus baloldal miért "jobboldal" miért volt jogos Kádár gyilkolászása, stb - ezt - ahogy írod - rajtad kívül senki nem értette meg...
  Nem mondtakel neked mindent MArozsánról, Nyers Rezsőről, Kéthly Annáról, Peyer károlyról, és azt sem tudod ki volt GYőr szocdem képviselője.
  Azt sem tudod, hogy Szigethy Attila azért élhetettmég 1957-ig, mert itt az egykori elvtársaidnak nem volt egy megbízható elvtársa sem, és vele kellett betereltetni az embereket a Leninista moszkovizmusba...
  De nem is folytatom, mert egyszerüen értéktelen és érvénytelen hazugság az a tudás amire Te bőszen hivatkozol, és nem hiszem hogy eljut az agyadig hogy mekkora marhaságokat állítasz és hiszel., A hited ráadásul ostobaságokat is sugall, pl. azt hogy a szocializmus megbukott. Ezzel párhuzamosan azt, hogy hazánkban volt már szocializmus.. (Rákosista meg Kádárista leninista bolsevizmus az volt, de ezt nem nevezném szocializmusnak, mert semmi köze sincs hozzá)
  No meg azt, hogy a szociáldemokrácia - az egyetlen tiszta és emberpárti nem bolsi erő - elbukott...
  A komcsik tankokkal sem tusdták eltiporni barátom, gondolod hogy az utóbbi 20 évben hatalomra jutott tehetségtelen bolsiknak sikerült???? Ejnye és bejnye....

  Még egyszer tanult barátom: a valóság leírása még nem filozófia, de annak eltorzítása már az! És Te nagyon szeretnéd eltorzitani... (tipikus komcsi bolsi technika, ezt tanultátok vitastilusból)
  Minden esetre világos már régen, hoigy az egykori bolsik mitől lettek ilyen bősz, de vagyontalan (ezért kissé röhejes) vadkaopitalisták: korrcs eszmékből csak korcs eszmébe lehet menekülni a valóság elől... (A neolibsi eszme az egyik legkorcsabb a politika történetében!)

  JAh! Hogy nem olvastál még soha velem egyetértő hszt?
  Enenk két eyszerű magyarázata vanm ha azt feltételezzük, hogy a memóriád nem szelektíven működik, mint egy rendesen kiképzett komcsi felsővezetőnek:
  1. Talán keveset olvasol, csak irogatsz, hogy terjeszd az új igét (rettegjünk a főnökök vagyonáért,közben kifosztanak, és éhen halunk az igaz, de legalább pedergethetjük a tulipános magyar bajuszunkat és ez a valami, meg a zászlólengetés).

  2. Nem olvasol más fórumokat, különösen ide vágó témákról szólókat nem.

  Szénné égeted magad itt barátom...... (mazochista vagy?)”
 • 119. annobon 2010. november 23. 11:45
  „118-hoz: köszönöm az érdekfeszítő maszlagot amivel kioktatni próbáltál, csak éppen ugyanolyan komcsi színezetű ömlengés, mint az előző hozzászólásaid. Igazából nem is ereszkedek le a tudománytalan és mocskolódó stílusodhoz, eléggé nagy elégtétel számomra, hogy a zagyva és "lejártlemez" véleményeddel éppúgy egyedül maradtál a fórumokon, mint az állítólagos szocdemek a választásokon. Még egyetlen egy téged támogató hozzászólást nem olvastam, talán már csak azért sem, mert igen-igen nehéz követni az észjárásodat. Ezért is mondtam, hogy filozófia jellegű irányba tolódtál el, ami pedig manapság nem nagy divat. Manapság a közérthető és kézzel fogható dolgokat jobban szeretik az emberek. Az össznépi agymosásból elég volt pár évtized a szocializmus égisze alatt! (Végezetül megjegyzem, hogy a régi rendszerben végeztem a főiskolát és ennek keretében 3 évig hallgattam tudományos szocializmiust, ráadásul ritka kivételként 4-esre szigorlatoztam belőle. A többség épphogy átbukdácsolt, vajon miért? Szóval én tudom, hogy miről beszélek, és most már - ennyi év távlatából - azt is meg tudom különböztetni, hogy mi volt abból a jó, ami esetleg megállná helyét napjainkban is, és mi az amiben a jelenlegi kapitalista rendszerünk lazán übereli az akkoriban tanítottakat!)”
 • 118. szocdem 2010. november 23. 10:35
  „116. hozzászólás annobon 2010.11.22. 18:06

  Ha hallgattál volna bölcs maradtál volna... De ezzel csak kidomborítottad a mérhetetlen tudatlanságodat:

  "A szocializmus (és ennek egy lájtosabb formája a szociáldemokratizmus) megbukott."

  A nyugat-európai országokat a tudomány "szociális állam"-oknak nevezi, több okbó is! pl. azért, mert a szociáldemokrácia alapigazságai mentén alakították ki a gazdaságukat, és a jogrendszerüket. Vagyis a szocializmus kezdetleges formája LÉTEZIK és - okos kis kinyílvánításodal ellentétben - nem bukott meg hanem virágzik! Sőt! A neolibsiknek van vége! A német (és az európai) szocdemek sosem látott (az átlag 44% a mai 62%) feletti társadalmi támogatottsága van!

  No meg hogy ez a Te kis Nobeles förmedvényed nehogy magában lógjon a hazugság vákumában, még hetykén ide írod:
  "...hogy tudszoc (gyengébbek kedvéért: tudományos szocializmus) irányába tolódtál el. "

  1.Nagy kár hogy ennek a tudományos szocializmushoz a komcsi filozófusoknak ( ezek nyugati - nem csak baloldali - közgazdák és politológusok tudományos ténymegállapításai) a világon semmi köze! Különben akár igaz is lehetne amit leírtál, de így marad egy tudatlan ember okoskodása arról, amiről halovány fogalma sincs.
  Igaz ez nem a Te hibád, hanem az oktatásé. ami futószalagon gyártja már a zombikat meg a hülyéket...

  2. Tudod a fizikai valóság leírása nem feltétlenül filozófia, de annak tagadása vagy torzítása feltétlenül az! Szóval ki is filozofálgat akkor itten????:)))) (szocializmus "megbukott")

  Jobb lett volna ha megállapodsz velem abban, hogy Te így akarod látni a világot ahogy,- és kész (az persze nem olyan, de szived joga abból azt látni amit a veled született képességeid megengednek).
  Így csak égeted magad.. ha jól látom már "szénné":)))))”
 • 117. gralaci 2010. november 22. 20:08
  „Kedves hozzászólók!
  Borkai valahonnan tudja, eredményt csak munkával ehet elérni! Se a lónak, se a nyújtónak nem lehetett bedumálni hogy segítse hozzá a legjobb gyakorlathoz.
  Akik itt nyomják vagy irígyek, vagy mindíg is a dumából éltek.”
 • 116. annobon 2010. november 22. 18:06
  „114-hez: búcsúmegjegyzésem ezzel kapcsolatban: 115-nek igaza van. Ezzel a 114-es hozzászólásodban eleresztett marxi-engelsi dumával már erősen filozófiai jellegűvé varázsoltad a mondanivalódat- Mondhatnám úgyis, hogy tudszoc (gyengébbek kedvéért: tudományos szocializmus) irányába tolódtál el. ("...a kapitalizmus állandó válságban van" meg hasonló dumák). Szó mi szó, akár válságban van, akár nincs, a mai modern világ elsöprő többségében kapitalista berendezkedés van, tetszik vagy nem. A szocializmus (és ennek egy lájtosabb formája a szociáldemokratizmus) megbukott. Ez tény, ezt kár érzelmi oldalról elferdítve magyarázgatni. Asszem nem is ragozom tovább azt, amiről felesleges vitatkozni. De ha gondolod, még él Fidel Castro! :) Na jó, ez utóbbi mondatomat csak viccnek szántam, no para...(Vagy no pasaran?)”
 • 115. szabo1936 2010. november 22. 16:31
  „A szocialdemokratak Mo olyanok mint egy megoregedet vadasz-kutya aval mar nem lehet vadaszni!”
 • 114. szocdem 2010. november 22. 15:24
  „113. annobon 2010.11.22. 14:55

  "A lényeg ezen a megjegyzésen van, ami az összes választás után ott szerepel, miszerint: "nem jutott be"
  Ennyit erről!"

  A valóságot ha így akarod értelmezni akkor igen erről enynit.
  De!

  Keserű Mihály (Losonczi egykori kedvence, volt komcsi komisszár) :
  " Létre akartuk hozni a kommunista embertipust. A műtét nem sikerült, de sajnos több generációt zsibbasztottunk el a nagy operációhoz."
  J.k. Gallbright:
  " Ha egy országban, ahol a társadalom túlnyomó többsége megélhetési gondokkal küzd, és ott mégis jobboldali többségű, vagy joboldali irányultságú kormányzat uralkodik, az nem a jobb vagy a baloldalt minősíti, hanem a társadalmat."
  Polányi:
  "...a kapitalizmus állandó válságban van, és újra meg újra a kisemberekkel fizettetik meg a válságból származó károkat"

  A fentiek arra utalnak, hogy azért nem jutottunk be, mert a többség ezt nem tudja...:))))))”
 • 113. annobon 2010. november 22. 14:55
  „112-höz: "ha a tömeg alapján értékeled a pártokat " A pártokat senki sem értékeli a tömeg alapján, kizárólag a választási eredmények alapján!
  Belinkelem Neked a Magyar Szociáldemokrata Párt legutóbbi választási eredményeit:

  Választások Szavazatok száma
  (I. forduló) Szavazatok aránya
  (I. forduló Szavazatok száma
  (II. forduló) Szavazatok aránya
  (II. forduló) Mandátumok száma Mandátumok aránya Parlamenti szerepe
  1990-es 174 410 3,55% 922 0,03% -- -- nem jutott be
  1994-es 51 122 0,95% -- -- -- -- nem jutott be
  1998-as 5 689 0,13% 3 052 0,63% -- -- nem jutott be
  2002-es[m 2] 41 461[m 3] 0,74% 40 709[m 3] 0,93% -- -- nem jutott be[m 4]
  2006-os[m 5] -- -- -- -- -- -- nem jutott be[m 4][m 6]
  2010-es 4 117 0,08% -- -- -- -- nem jutott be

  A lényeg ezen a megjegyzésen van, ami az összes választás után ott szerepel, miszerint: "nem jutott be"
  Ennyit erről! Az MTA-t pedig ne hasonlítsd politikai pártokhoz, mert (idézem): "A Magyar Tudományos Akadémia (MTA) tudományos köztestület, amelynek fő feladata a tudomány művelése, a tudomány eredményeinek terjesztése, a kutatások támogatása, a magyar tudomány képviselete."

  /Tipikus szezont a fazonnal esete!/”
 • 112. szocdem 2010. november 22. 14:44
  „105. szabo1936 2010.11.21. 22:59

  Ez úgy nem igaz ahogy van... A kommunisták elébb "lecserélték" a szocdem elnökséget, ami akkoriban épp valamék lágerből gylogoltak hazafelé, aztán megkezdték a felszámolásukat. Ennek keretében elfoglalták a szakszervezeteket, (ma is a komcsi modell alapján működnek, nem az eredeti szocdem elvek szerint) aztán egyszerüen lecsuktak vagy 200 szocdem vezetőt. Mély történelmi tudatlanságra vall, ha valaki nem tudja, hogy a "jobboldali reakciósok" ellen folyó perek 95%-a szocdem vezetők ellen folyt!!!! ( Az alatt 177 szocdem vezetőt börtönöztek be, és 200 ezer szocdemtől vették el a választójogot!)
  Marozsánt ide keverni - aki egyébként mint a komcsik által hatalomba segitett vezető tényleg lefeküdt Rákosinak- kissé nevetséges. Az MDP-t egyébként nem ismerte el a bíróság sem az a kohézió nem volt törvényes. Ezért van ma nálunk olyan szocdem párt, ami jogutódja a háború előttinek!
  Sajnálom hogy azok minősítik a magyar szocdemeket akik sem a magyarról, sem a nyugatiról nem tudnak egy pár demagóg mondaton kívül semmi értelmeset elmondani..

  107. annobon 2010.11.22. 08:12

  Tudod az MTA-nak se sok tagja van. Nem tolakodnak a kocsmában a sörért, nem ülnek a B közepekben hogy hangoskodjanak, - de ettől még léteznek mint "törpe minoritás"..
  Azt hiszem ha a tömeg alapján értékeled a pártokat akkor még mindíg az egyszerű, kormányozható bolsikból van a legtöbb, nem a szocdemekből, ez igaz. Sajnos.”
 • 111. öszödiböszme 2010. november 22. 12:52
  „Én nagyon szégyellem magam, hogy szkeptikus vagyok. Nem hiszem el, hogy eltudja látni ezt a három feladatot. Pedig Ő egy igazi hero,a magyar Csak Norrisz! Mindent értünk győriekért tesz. Köszönjük zsoti, hogy vagy nekünk!”
 • 110. igazszó 2010. november 22. 11:57
  „Dicséret a JOBIKKNAK! Szavahihetőek, mert azt teszik, amit megigértek az őket választó polgároknak! Ez az igaz, öszinte emberre jellemző, köszönjük!”
 • 109. gig 2010. november 22. 09:40
  „108. Borkai Zsolt elég sok mindent tett és tesz Győrért. Minimum látássérültnek kell lenni ahhoz, hogy ezt ne lássa valaki. S míg ő dolgozik, vannak, akik csak a szájukat járatják.”
 • 108. boy2000 2010. november 22. 08:31
  „Jobb lenne ha Borkai Győrre koncentrálna és a megígért közbiztonságra!!!!!!Két tisztséget egyébként sem tölthet be!!!!!!!!!Összeférhetetlen!!!!! Jó lenne ha nem csak a száját jártatná hanem tenne is valamit!!!!!!!”
127 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jótékonysági borárverés Gyirmóton

A Somlói Bor és Pálinka Lovagrend jótékonysági borárverést tartott nemrégiben a gyirmóti Aranyhal… Tovább olvasom