Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 12°C Még több cikk.

Győr is fénybe borul

A megyeszékhelyen is elkezdte a karácsonyi díszkivilágítás felszerelését a belvárosban a kivitelező Vill-Korr Hungária Kft. Minden füzér, izzósor és szimbólum egységes, fehér színű lesz.
Negyvenezer darab fényforrást használ fel idén a város felkérésére a Vill-Korr, a kivitelező megkezdte a munkálatokat a belvárosban. Mint megtudtuk, jelenleg 15 villanyszerelő és 4 kosaras gépjármű dolgozik a városban, hogy a díszkivilágítás teljesen elkészüljön a november 30-án kezdődő adventre. Újdonságnak számítanak idén az Aradi vértanúk útján és a Széchenyi tér környéki átfeszítéseken megjelenő harang-, fenyőfa- és csillagszimbólumok, továbbá a Baross hídon a közvilágítási oszlopokra felszerelt fenyőfadíszek. A Vill-Korr tájékoztatásából megtudtuk: idén minden füzér, izzósor és szimbólum egységes, fehér fénnyel világít, az első vasárnaptól vízkeresztig, azaz január 6-ig.

Eközben a Győr-Szol is megkezdi készületeit a városban, Ozsvárt Tamás szóvivőtől megtudtuk: a karácsonyi dekorációt november 23-tól kezdik felszerelni, az adventi fényben úszó belváros egyik leglátványosabb színfoltja a városháza lesz, amit szintén ekkor kezdenek díszbe öltöztetni.
Mindezzel párhuzamosan kihelyezik a „mindenki karácsonyfáját" Győr városrészeinek kapujában, s az adventre felújítják a gyerekek kedvencét: a rénszarvast és a Mikulást.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négylábúak `foglalják el´ a Győr Plázát - családi napot rendeznek az árva állatokért

A Győri Menhely családi és jótékonysági napot szervez az árva állatokért szombat délután két órától. A Győr Plázában örökbe fogadható kutyák és látványos kutya show is várja az állatbarátokat. Tovább olvasom