Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Győr: Elterelik a buszokat a tizenötödikei ünnepségek miatt

Győr - A megyei és a győri önkormányzat közös megemlékezése alkalmából a rendezvények időtartama alatt lezárják a Szent István út egyes szakaszait. Délelőtt 11 és fél 12 óra között ezért az 1-es és a 85-ös úton közlekedő helyközi autóbuszjáratok nem érintik az Eötvös park megállóhelyet, a helyi járatok pedig megvárják az ünnepség végét, ezért ebben az időszakban késésekre kell számítani.
Este fél 6 és 9 óra között az 1-es és a 85-ös úton közlekedő helyközi autóbuszjáratok ismét nem érintik az Eötvös park megállóhelyet, a helyi járatok pedig nem érintik a Révai Miklós utca, forgalmi iroda–városháza–Aradi vértanúk útja, megyeháza–Honvéd liget–Gárdonyi Géza utca megállóhelyeit.

Az 1-es, 2-es, 17-es, 23A-s vonalak járatai a Baross Gábor hídig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Szent István út–Teleki László utca–Bajcsy-Zsilinszky út – Aradi vértanúk útja vonalon érik el a Virágpiacot és a Zechmeister utcát, illetve megállnak a Baross Gábor híd megállóhelyen. Visszafelé a járatok a Munkácsy Mihály utca–Árpád út–Teleki László utca útvonalon közlekednek.

A 7-es, 14-es vonalak járatai a Szent István út, iparkamara megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Teleki utca–Bajcsy-Zsilinszky út–Aradi vértanúk útja terelőútvonalon érik el a Virágpiacot és a Zechmeister utcát. Visszafelé a Munkácsy Mihály utca–Árpád út–Teleki László utca vonalat követik.

A 22-es járat a Baross Gábor hídig eredeti útvonalon közlekedik, majd a Teleki László utcai körforgalomban fordul meg. A le- és felszállás egyaránt a Baross Gábor híd megállóhelyen lehetséges.

A 11, 16-os járatok a Teleki László utca, színház megállóhelyről indulnak és oda is érkeznek. A 13-as a Zechmeister utca, Klastrom Szálló megállóhelyről indul és oda is érkezik. A 8-as, 31-es, 31A-s járatok a Szent István út, iparkamara megállóhelyről indulnak és oda is érkeznek.

A 19-es, 37-es, 40-es járatok a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyről indulnak és oda is érkeznek. Az 5-ös Kismegyer felől a Bartók-emlékmű megállóhelyig eredeti útvonalán közlekedik, majd a Buda utca–Tihanyi Árpád út–Eszperantó utca–Bartók Béla út útvonalon fordul meg. Nem érinti a Bartók Béla út, Kristály étterem megállóhelyet, viszont leszállási lehetőséget biztosít a Buda utca–Nádor aluljáró–Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyeken. A Kismegyer felé induló járatokra a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyen lehet felszállni.

A 17 óra 20 perckor induló 12-es járat a Révai Miklós utcából indul, visszafelé a Hunyadi utca, autóbusz-állomás megállóhelyre érkezik, és megáll a Szent István út, iparkamara megállóhelyen. Az ipari parkból 18 óra 5 perckor induló 15A jelű járat a Hunyadi utca, autóbusz-állomás megállóhelyre érkezik és megáll a Szent István út, iparkamara megállóhelyen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A tennivalók: olvasni, hinni, követni

Győrasszonyfa - A győrasszonyfai kultúrotthonban 120 felnőtt és velük mintegy 70 gyermek gyűlt… Tovább olvasom