Kisalföld logö

2018. 09. 19. szerda - Vilhelmina 13°C | 27°C Még több cikk.

Győr elég erős a fejlődéshez

Boross Péterrel beszélgetett gazdasági kérdésekről egy lakossági fórumon Szabó József, a Magyar Demokrata Fórum győri képviselőjelöltje.
A volt miniszterelnök beszédére később térünk vissza.
A két nagy párt politikai elitje megbukott, alkalmatlan az ország vezetésére – szögezte le Szabó József. A polgármesterjelölt úgy fogalmazott: ebben a helyzetben  nem az a város dolga, hogy elszomorodjon, hanem hogy egy önálló programmal induljon neki a jövőnek. Elég erős a város gazdasága, hogy az országos átlagot meghaladó ütemben fejlődjön.

A fejlesztési tervről szólva Szabó József emlékeztetett: egy hónapja levélben fordult a győri polgármesterjelöltekhez, hogy fogjanak vele össze: Győr ne kerülhessen hátrányba, ne kaphasson kevesebb pénzt és hatáskört  az intézmények régió-központosítása okán. Ő maga ezért – mint mondta – óriási lobbit fog folytatni polgármesterként, ha megválasztják.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fészekben a polgármesterjelöltek

Kun András, az MSZP polgármesterjelöltje mutatkozott be tegnapelőtt este a győri Fészekben. A jelölt, aki az elmúlt négy évben alpolgármesterként dolgozott a városházán, számokkal, tényekkel alátámasztott alapos elemzést adott Győr gazdaságáról, majd erre építve vázolta fel programját. A Club Caratban helyet foglaló Fészek-tagok ismét tapssal jutalmazták az átfogó, szakértő előadást, amely szerint Győr most érkezett el arra a pontra, ahol már elég nagy ahhoz, hogy tovább fejlődjön. Tovább olvasom