Kisalföld logö

2016. 12. 07. szerda - Ambrus -4°C | 2°C

Győr a legjobb vidéki ˝business city˝

Business excellence díjat kapott a város, amit az üzleti utazók szavazatai alapján ítélnek oda.

A Business Traveller Hungary, Magyarország egyetlen, üzleti utazóknak és utaztatóknak szóló magazinja által meghirdetett Business Excellence díjat évente egy alkalommal tíz kategóriában adják át. A sorrendet a legkritikusabb és leginkább elfogulatlan közönség, maguk az utazók döntötték el.

A 2014-ben Győr nyerte a legjobb vidéki business city címet. A díjat dr. Lipovits Szilárd jegyző vette át a fővárosi gálán, aki elmondta, megtiszteltetés a város számára a rangos elismerés, és külön öröm, hogy mások is érzik, értékelik azokat az erőfeszítéseket, amelyeket a város az idegenforgalom fejlesztése terén végez.

Borkai Zsolt polgármester kiemelte, Győr Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő innovatív nagyvárosa, biztos pénzügyi háttérrel, jól képzett, piacspecifikus munkaerővel. Az önkormányzat a kedvező befektetői környezet kialakítását több eszközzel is támogatja, a legutóbb az iparűzési adó mértékének csökkentésével segítette a vállalkozásokat.

„A jövő Győrben épül - ma már jól ismert a város szlogenje, amit nem csak az önkormányzat, de az Audi Hungaria és az Egyetem is magáénak tud. Ez is jól mutatja azt az összefogást, ami a városban érzékelhető a jövőnk építése kapcsán. Az együttgondolkodás és a hosszú távú tervezés eredményre vezet, Ipari Parkunk folyamatosan bővül, városunk vonzó a befektetők számára, ami újabb munkahelyeket teremt. A péri reptér bővítése, az infrastrukturális beruházások, vagy az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválhoz kapcsolódó fejlesztések is jó irányba viszik a várost."

„Mindez persze a turizmusunkra is hatással van, és szeretnénk ezeket a kedvező hatásokat maximálisan kihasználni" – teszi hozzá Domanyik Eszter a Marketing, Turizmus és Kommunikációs Osztály vezetője. „Ennek érdekében tettünk jelentős lépéseket a konferenciaturizmus terén, vettük fel a kapcsolatot több konferenciaszervező céggel, vagy mutattuk be több országban is ilyen irányú kínálatunkat." Jakab Petra, idegenforgalmi referens hozzáteszi, az önkormányzat célja, hogy egyszerre szólítsa meg a szabadidős, a kulturális, a sport és az üzleti turistákat. „A díj egy visszajelzés számunkra, hogy jó úton járunk."
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mi a bicajosok egyik ellensége? A láthatatlanság

Nem elég, ha jármű látható, legyen a kerékpáros is az! A fényvisszaverő mellény használata erősen… Tovább olvasom