Kisalföld logö

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -8°C | 2°C Még több cikk.

Győr-Szol: interneten a győri hulladéknaptár

A Győr-Szol Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodó Zrt. a közelmúltban adta postára a 2012. évi Hulladéknaptárt.

A hasznos dokumentumból mindenki megtudhatja, hogy a saját szolgáltatási helyén – címén – mely napokon aktuálisak az egyes szolgáltatások, így a bio és maradék, vagy a vegyes hulladékgyűjtő edények ürítése, a kukamosás, és ahol működik, ott a házhoz menő zsákos szelektív gyűjtés.

A Hulladéknaptár mostantól az interneten is megtekinthető a www.gyorszol.hu weboldalon. Az egyszerű kezelés érdekében a honlap nyitólapjának jobb felső sarkában, az „Így parkolhat" című piktogram alatt Hulladéknaptár felirattal külön belépési felület működik. Ide belépve, a számlaszám és az ügyfélkód megadását követően digitális formában megtekinthető a keresett Hulladéknaptár, amely a megnyitást követően egyénileg akár ki is nyomtatható. Az ügyfél azonosításhoz szükséges számlaszám a számla jobb oldalán, a hatjegyű ügyfélkód a számla bal oldalán, a szürkével színezett részben a vevő neve, címe alatt olvasható.

Reméljük, hogy a 2012. évi Hulladéknaptár elkészítésével, a Hulladéknaptár világhálón történő elektronikus megtekinthetőségével a GYŐR-SZOL Zrt. hozzá tud járulni a 112 településen 260.000 embert kiszolgáló új, modern hulladékgazdálkodási rendszer használatához.

EGYÜTT A TISZTÁBB KÖRNYEZETÉRT!


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy barátságosabb kórházért

Az egyik Győr-Moson-Sopron megyei kórház falainak sivárságát életszeretetet tükrözőre alakítaná át két győri egyetemista. Tovább olvasom