Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

Gyermeklányok megrontásával gyanúsítanak egy győri férfit

A rendőrség gyermeklányok megrontásával gyanúsítanak egy győri férfit, aki a vallomások szerint négy gyermeklánnyal létesített intim kapcsolatot.

Egyikük 7 éves volt, amikor a gyanúsított először közösülni akart vele. Az előzetesben lévő férfi tagad.

A Győri Rendőrkapitányság megrontás, szemérem elleni erőszak és erőszakos közösülés kísérlete miatt folytat eljárást a 39 éves győri P. Zoltán ellen. A kapitányság vádelőkészítő osztályának vezetője, Icsey Katalin alezredes elmondta a Kisalföldnek: a nyomozás eddigi adatai szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható, hogy a bűncselekményt négy, 12-14 év alatti kislány sérelmére, kilenc esetben követetett el.

- A bűncselekményre úgy derült fény, hogy az egyik, vidéki lány elmondta rokonságban, hogy korábban mi történt közte és a férfi között. Természetesen a feljelentés nem maradt el - mondta Icsey Katalin.
Meghallgatásán a lány elmondta, az ismeretségi körébe tartozó férfi 2005 és 2008 között gyermeklányokkal épített ki kapcsolatot. Ezt később a többi lány is megerősítette, mint azt is, hogy erőszakot nem alkalmazott velük szemben, a kíváncsiságuk miatt sikerült rábeszélni őket a szexuális játékokra.

Az egyik lány mindössze hét éves volt, amikor rokonával látogatóban járt a gyanúsítottnál. A férfi ekkor környékezte meg a gyermeket, kivel aztán a későbbiekben kétszer kísérelt meg közösülni.

- A gyanúsított a Győr környéki hétvégi házában több éven keresztül élt vissza a gyermeklányok naivitásával, az intim együttlétekben olykor közösen vettek részt. A lányok vallomása szerint előfordult, hogy a férfi róluk készített mezítelen fényképfelvételekért pár ezer forintot fizetett - tudtuk meg Icsey Katalintól, aki hozzátette: a még gyermekkorú lányokat nem a rendőrség, hanem a városi bíróság nyomozó bírója hallgatta ki.

A férfi azt bevallotta, hogy ismeri a lányokat, s azok családját, s valóban jártak a hétvégi házában. Azonban nem követett el semmi olyat, amivel gyanúsítják. A lakásán lefoglalt adathordozókat szakértő vizsgálja, hogy azok bűncselekményre utaló adatokat tartalmaznak-e. A Győri Városi Bíróság P. Zoltánt előzetes letartóztatásba helyezte.


Szemérem elleni erőszaknak minősül, ha valaki 12 év alatti gyermekkorút molesztál, mivel a törvény a kérdéses korosztályt a törvény "védekezésre képtelennek" minősíti.

A 12 és 14 év közöttiek esetében, ha 18 évesnél idősebb követi el, a tett megrontásnak számít, függetlenül attól, hogy milyen nemek között történt. Tehát nő is ronthat meg gyermekkorú fiút.

A fiatalkorúaknál - 14 és 18 év között - abban az esetben büntetendő, ha erőszakkal kényszerítnek valakit, akkor erőszakos közösülés miatt indul eljárás.  


A nyitóoldalunkon szereplő fotó illusztráció.

Olvasóink írták

33 hozzászólás
12
 • 33. Ibrox 2009. november 04. 22:36
  „Szerkesztőnek!

  Nem az én hozzászólásom volt durva,hanem a tett , amihez hozzászóltam. Az ilyenre nincs bocsánat,akármennyire is védik azt a tetűt.
  Most akkor ezt is nyugodtan lehet "moderálni": (na ...hol is van az a bizonyos szólásszabadság?)”
 • 32. Accentos 2009. november 04. 21:46
  „lehet,h nem ülünk egész nap a gép előtt,nem a vackunkban vagyunk.most van idő megint,h körül lehet nézni a hírek táján,többek közt a tegnapinak lett-e folytatása...
  mindettől függetlenül szerintem is nagyban a szülő felelőssége,mit csinál a gyereke szabadidejében.valahogy nehezen tudom elképzelni,hogy a gyerek,ha foglalkoznak vele,csavaroghasson,bizonytalan helyekre járjon,kétes elemekkel.a tizenéves kiscsajok felvágós piázgatásairól meg annyit,mindig van idősebb haver,aki megveszi az italt.egyébként meg ezek a mai 12-14 évesek némelyike simán kinéz 20 évesnek,még a pénztáros van zavarban,mert igazolványt mer kérni...”
 • 31. RickCartman 2009. november 04. 20:25
  „na, jönnek itt normális hozzászólások is, nem csak a kiherélősök,nekik ennyi volt a mondanivalójuk,most visszabújtak a vackukba.-)”
 • 30. Shaki 2009. november 04. 14:04
  „Az én lányomnak esélye sincs csetelni, mert van anyja, aki odafigyel. Ott az a baj, hogy azt csinálhat a gyerek, amit csak akar! És igazad van, nekünk kötelességünk figyelni a gyerekeinkre, még ha nekik ez nem is tetszik! Bár a gyerekeim még nem panaszkodtak, azt mondjuk szokták mondani, hogy bezzeg az xy sokáig fennmaradhat, ha suli van, azt mondtam, költözzenek oda, ha annyira akarnak suli idő alatt éjfélig lébecolni!:)))”
 • 29. vanessa 2009. november 04. 13:48
  „szép napot!a szülö nem figyel oda a gyerekére?ja mert nem ér rá.hány 10 éves kislány van éjjel a diszkoban?én olvastam olyant egy chaton,hogy 9 éves kislány szexispasikat kereset,én meg kérdeztem tőle priviben hogy miért nem a tanulással foglalkozol,vagy anyukádnak segitsél,azt mondta az unalmas,megkérdzte tőlem pasi vagyok?mondtam nem,ANYA vagyok aki aggodik ilyen kislányokért akik felelötlenül viselkednek,sokszor a kis tinik magukat kinálják fel a pasiknak,kedves szülök,figyeljenek jobban a gyerekeikre főleg ha kislány is van,mert a gyerek kiváncsi és el lehet széditeni,ne mondják neki,hogy most nem érek rá,meg kell hallgatni a gyereket,mert igy megelözhető a baj”
 • 28. kicsilány11 2009. november 04. 13:13
  „Kiváncsi lennék rá mi a teljes igazság.....
  amúgy a lengyel törényt el tudnám itthon is képzelni, gusztustalan , szánalmas ez! és még a gyerek lelki világáról még nem is beszéltünk.....”
 • 27. Truder 2009. november 04. 09:54
  „Mekkelek a te felvetésed, nekem is feltűnt..”
 • 26. mekkelek 2009. november 04. 08:20
  „Nekem is furcsa, hogy rokonokkal megy egy hétéves kislány valakihez - aztán az a valaki megpróbál vele (a cikk szerint eröszak alkalmazása nélkül) közösülni... Hol volt az a rokon, akivel ment?

  Meg jelentkezzen az a szülö, akinek a 12-14 éves kislánya többször elmegy egy 39 éves férfi hétvégi házába és pénzért levetközik... Nekem valami azt súgja, hogy a szülök által közvetített értékrend valahogy nem teljesen megfelelö. (Na jó, a pubertáskorban föleg a lányok akarnak felvágni az osztálytársaik/barátnöik elött, de azért egy szülö ilyen ellen szerintem hatásosan felléphet...)”
 • 25. Discoboy 2009. november 04. 06:47
  „Én azt nem értem,hogy mit keresnek 12- 15 éves kiscsajok péntek és szombat éjjel a Győri szórakozóhelyeken. Nem egyszer láttam részegen ilyen korú lányokat. És sokszor ők másznak rá fiukra akik kihasználva az alkalmat kiviszik őket az első bokorba. Hol vannak a szüleik ezeknek? És honnan szerzik az italt?”
 • 24. Ibrox 2009. november 03. 23:06
  „Ja, és a végén még a normális emberek fognak bocsánatat kérni !!
  Könyörgöm..göm...gömm!!”
 • 23. Csetneky 2009. november 03. 22:59
  „A lengyel módszer lenne tökéletes, de én azért előtte átadnám a lányok apukáinak egy kis előjátékra. Azonban nálunk nem ez a módi. Szegény ember - ha úgy alakul - jövőre akár már vonulhat a buzikkal együtt.”
 • 22. Ibrox 2009. november 03. 22:41
  „moderálva durva”
 • 21. Nahááát 2009. november 03. 22:28
  „Nem gyakran fordul elő, hogy egyetértek kolombela-val...”
 • 20. Shaki 2009. november 03. 21:52
  „Griffin majd feljön holnap más névvel, mert kiállni a hülyeségeiért, az már nem megy.És most üzenem minden pedofilnak, meghal , ha a gyerekeimhez nyúl!!!!Vagy ha csak akar!Csak sajna a pedofilok jelenleg is mással vannak elfoglalva.”
 • 19. Accentos 2009. november 03. 21:18
  „Ha lányom lenne,és egy szép nap azzal jönne haza,hogy anyuka képzeld,egy bácsi adott pénzt,meg csokit,csak azért,hogy bugyira vetkőzzek,valószinüleg nem gondolnám,hogy a gyereknek szines a fantáziája,hanem gombócnyira ugrana a gyomrom,aztán kiherélném azt a "bácsit"<moderálva>”
 • 18. kolombela 2009. november 03. 21:11
  „10. Griffin 2009.11.03. 18:13
  Persze, a kislányok arról ábrándoznak, hogy egy felnőtt megerőszakolja őket, vgy próbálkozik, és ezt ők előszerettel hangoztatják is. Inkább szerencsétlen mélységesen hallgat, mert az elkövető még életveszélyesen meg is fenyegeti. Sokszor csak a viselkedésük megváltozásából lehet következtetni, hogy valami nincs rendben a gyermekkel.”
 • 17. sturmtiger 2009. november 03. 20:08
  „Griffin hagyjál már az ilyen" szégyenszemre moderálni kell" az ilyen embereket más szavakkal nem is lehet illetni sőt.Amúgy meg több gyermekről van szó mindegyik nem tudja ugyanazt hazudni.”
 • 16. sagem 2009. november 03. 19:34
  „Griffin miért vonult fedezékbe?”
 • 15. Hombre 2009. november 03. 18:54
  „Sagem,én sem értem. Lehet hogy a labdajátékokhoz használt ütő eszköz nem rendeltetés szerű használata nem tetszett nekik. Egyébként ennyi erővel írhattam volna kocsi emelőt is,vagy kerék kulcsot.

  Griffin,szerintem egy gyemek nem talál ki magától ilyet,még ha élénk is a fantáziája. De mindentől függetlenül,elöbb ütnék és aztán kérdeznék. Szégyenszemre!”
 • 14. Shaki 2009. november 03. 18:37
  „Ez az, lengyelország, ezt olvastam 1szer. Köszönöm, hogy tanulhattam tőled és nem beszélek olyant, ami lehet nincs is!:)))”
33 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Október: enyhe és száraz volt

A sokévi átlagnál mintegy fél fokkal enyhébb időjárást hozott az idei október – derül ki az… Tovább olvasom