Kisalföld logö

2018. 02. 25. vasárnap - Géza -11°C | -2°C Még több cikk.

GYERMEKEK HÁZA - Szamuráj tábor

Szamuráj tábor 2015. június 16-19, június 29-július 3. és július 20-24., naponta 9.00-16.00-ig

Sok mozgással egybekötve a résztvevők belepillanthatnak a harcművészetek világába, mely során elsajátíthatják a tudatos, figyelmes élet alapjait. A gyerekek megismerkedhetnek a középkori Japán ősi kultúrájával. Teaszertartás, viselkedési formák, öltözködés, művészet.
Vezetik: Kovács Zsolt, Nagy Péter és Murányi Zita a Bonsai Aikidó Egyesület harcművészet tanárai.
Minden korosztályt szeretettel várunk!
Részvételi díj: a négy napos tábor esetében 13.600,-Ft, az öt napos 17.000,-Ft

GYERMEKEK HÁZA - 9021 Győr, Aradi vértanúk útja 23.
telefon és fax: 96 / 518-032; e-mail: info@gyhgyor.hu
honlap: www.gyhgyor.hu


Szamuráj tábor
Szamuráj tábor


ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK, FONTOS INFORMÁCIÓK

Az egész napos táborok díja az ebédet és az uzsonnát is tartalmazza.
Kedvezmények – testvérek estén: egy gyermek a teljes összeget fizeti, a testvérek 1.000 Ft/fő kedvezményt kapnak; ha ugyanaz a gyermek több táborba is jön: az első táborban a teljes összeget fizeti, a többiben 1.000 Ft kedvezményt kap táboronként.

A kedvezmények nem vonhatók össze! Az egész napos táborba érkező gyermekeknek Gyermekek Háza emblémás noteszt adunk ajándékba. A táborokra a részvételi díj felének, vagy teljes összegének befizetésével lehet jelentkezni. Telefonon történő bejelentkezést nem áll módunkban elfogadni. A teljes összeg befizetésének határideje: 2015. június 5. Részvételi díjat visszafizetni 1-1 napra, illetve egész hétre csak betegség esetén, orvosi igazolás ellenében tudunk, amennyiben a szülő az adott napon, reggel 9 óráig jelzi intézményünk információjában a hiányzást.

Minimum létszám: tanfolyamokon 10 fő, táborokban 15 fő. Maximum létszám: tanfolyamokon 15 fő, táborokban 25 fő. A táborozó gyermekek számára 7.30-9.00 óráig és 16.00-17.00 óráig gyermekfelügyeletet biztosítunk. A táborozáson résztvevő kiskorú gyermek egészségügyi alkalmasságát a gyermek törvényes képviselőjének (a szülői felügyeleti jogot gyakorló személynek) kell igazolni a táborozás megkezdése előtt négy napon belül kiállított nyilatkozattal. Az ehhez szükséges nyomtatványt intézményünk információjában vehetik át.
A programváltozás jogát fenntartjuk!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

GYERMEKEK HÁZA - Gyöngyfűző tanfolyam

Tovább olvasom